Sugeng rawuh ing situs web!

Babagan Kita

Kunshan Qiangdi Grinding Equipment Co., Ltd.. minangka perusahaan teknologi tinggi profesional sing nggunakake R&D peralatan bubuk, pabrik lan penjualan. Sing dununge ana ing Watertown Jiangnan sing ayu Road Youde Road , High 一 Tech Zone, Kota Kunshan, Provinsi Jiangsu. Kita kanthi tulus ngladeni para pelanggan. lan negesake prinsip "Kualitas Pertama, Ngupayakake inovasi lan pengembangan" kanggo menehi solusi sakabehe kanggo para pelanggan berkualitas.

Kajaba iku, kita wis liwati otentikasi kualitas perusahaan ISO9001: 2008.

Kita duwe akeh insinyur riset lan pengembangan teknologi kanthi luwih saka 20 taun pengalaman kerja ing perusahaan raksasa, Minangka perusahaan swasta, kita uga duwe kaluwesan fleksibilitas ing biaya produksi, Inovasi teknologi, produksi lan wektu pangiriman, utamane manajemen layanan sawise penjualan. Saiki kita fokus ing pangembangan lan produksi alat bubuk bubuk, produk utama kalebu pabrik jet ambun sing diisi fluida, pabrik jet supersonik tipe disk, pulverizer jet ultrafine, classifier udara, pabrik jet kelas obat-obatan lan bahan panganan miturut syarat GMP / FDA , sistem pupukida pestisida lingkungan cerdas lan sistem pulverizing jet bukti-bukti sing cerdas lan sapanunggalane. lan kita uga gampang sinau para pelanggan supaya bisa menehi layanan lan solusi sing luwih apik.

Kita ngekspor produk menyang saindenging jagad: Amerika, Eropa, Australia, Afrika lan Asia Tenggara lan wilayah liyane, kayata Jerman, Pakistan, Korea, Vietnam, India, Italia, Burma lan liya-liyane. Thanks kanggo kepercayaan para klien bebarengan karo usaha kita, bisnis QiangDi wis berkembang banget ing taun-taun kepungkur.

Nanging kita ora bakal mandhegani ngupayakake keunggulan lan kanthi tulus pengin nuduhake bisnis sing janjeni iki karo kabeh mitra bisnis kanthi cara menang kaping pindho.

1

Apa sing Kita Laku?

Kita fokus ing pangembangan lan produksi alat bubuk bubuk, produk utama kalebu pabrik jet ambun sing diisi fluida, pabrik jet supersonik tipe cakram, pulverizer jet ultrafine, klasifikasi udara, pabrik jet kelas farmasi lan panganan miturut sarat GMP / FDA, pestisida lingkungan cerdas mecah & sistem campuran lan sistem pulverizing jet bukti-bledosan cerdas, sistem bledug Lingkungan lan pabrik aduk Wet Vertikal.

Kepiye carane?

Kita kanthi tulus ngladeni para pelanggan. lan negesake prinsip "Kualitas Pertama, Ngupayakake inovasi lan pengembangan" kanggo menehi solusi sakabehe kanggo para pelanggan berkualitas.