Sugeng rawuh ing situs web!

Kauntungan Kita lan Sawise Adol

Keuntungan Kita

1. Gawe solusi lan tata letak sing optimal miturut bahan baku lan panyuwunan kapasitas klien.
2. Gawe pesenan kanggo ngirim saka pabrik Kunshan Qiangdi menyang pabrik klien.
3. Nyedhiyakake instalasi lan komisioning, pelatihan ing situs kanggo klien.
4. Nyedhiyakake manual Inggris kanggo kabeh mesin garis menyang klien.
5. Garansi peralatan lan layanan purna jual seumur hidup.
6. Kita bisa nyoba materi ing peralatan kanthi gratis.

11

Definisi Proyek

Kelayakan lan panelitian konsep

Perhitungan biaya lan bathi

Perencanaan wektu lan sumber daya

Solusi turnkey, solusi upgrade tanduran lan modernisasi

Desain Proyek

Insinyur sing bisa dingerteni

Nggunakake teknologi paling anyar

Nggunakake pengetahuan sing dipikolehi saka atusan aplikasi ing industri apa wae

Keahlian pengaruh saka para insinyur lan mitra sing berpengalaman

Teknik Tanaman

Desain tanduran

Ngawasi proses, kontrol lan otomatis

Pangembangan perangkat lunak lan program aplikasi wektu nyata

Teknik

Pabrik mesin

Manajemen Proyek

Perencanaan proyek

Pengawasan lan manajemen situs konstruksi

Instalasi lan tes sistem instrumentasi lan kontrol

Komisioner mesin lan tanduran

Latihan pegawe

Dhukungan sajrone produksi

Layanan Kita

Pra-layanan:
Tumindak minangka penasihat lan asisten klien sing apik supaya bisa ngasilake investasi sing akeh lan murah.

1. Kenalake produk menyang pelanggan kanthi rinci, wangsuli pitakon sing diajokake dening pelanggan kanthi tliti.

2. Gawe rencana pilihan miturut kabutuhan lan persyaratan khusus pangguna ing macem-macem sektor.

3. Dhukungan tes sampel.

4. Deleng Pabrik kita.

Layanan sale:
1. Priksa produk kanthi kualitas apik lan pra-komisioning sadurunge dikirim.

2. Ngirim wektu sing tepat.

3. Nyedhiyakake set lengkap dokumen minangka syarat pelanggan.

Layanan sawise didol:

Nyedhiyakake layanan kanggo nimbang kuwatir klien.

1. Insinyur kasedhiya kanggo mesin layanan ing jaban rangkah.

2. Nyedhiyakake garansi 12 wulan sawise barang teka.

3. Mbantu klien supaya siyap kanggo skema konstruksi kaping pisanan.

4. Instal lan debug peralatan.

5. Latih operator baris pertama.

6. Priksa peralatan kasebut.

7. Prakarsa kanggo ngrampungake masalah kanthi cepet.

8. Nyedhiyakake dhukungan teknis.

9. Nggawe hubungan jangka panjang lan grapyak.