Sugeng rawuh ing situs web!

Pabrik Aduk Basah Vertikal LSM

Katrangan singkat:

Pabrik campuran LSM nyerep karakteristik peralatan mecah, sanding, mecah menara lan sapanunggalane. Nduweni kaluwihan efisiensi tinggi, swara sithik, kapasitas proses gedhe lan operasi lan pangopènan sing trep.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Fitur

1. Pabrik campuran LSM nyerep karakteristik peralatan mecah, sanding, mecah menara lan sapanunggalane. Nduweni kaluwihan efisiensi tinggi, swara sithik, kapasitas proses gedhe lan operasi lan pangopènan sing trep.

2. Nalika ukuran pakan 325 bolong, sawise rong kali grinding bisa nganti luwih saka -2 Nm m95% (ukuran partikel rata-rata 0,6 μm ing ngisor iki).

3. Sampeyan bisa nggawe grinding, nanging uga entuk pulp state flow.

4. mecah silinder grinding disc nggunakake bahan tahan aus lan bahan paduan tahan tahan kenceng sing dhuwur, peralatan, umur dawa.

5. panggunaan nganggo media mecah, rasio ukuran partikel ilmu pengetahuan, ing proses mecah, ora ana polusi zat besi, ora mengaruhi keputihan produk.

6.nggunakake pabrik grinding basah bisa dadi operasi terus-terusan, ora ana ing grinding produk, utawa bisa dipakani siklus kanggo ngrampungake loro utawa luwih produk grinding.

Diagram aliran proses

Proses ing ngisor iki mung kanggo referensi lan bisa dirancang miturut syarat lan syarat kapasitas pelanggan.

(1) Siji set diagram aliran pabrik Wet Ball

1

(2) Rong set ing diagram alur seri

(3) Rong set ing diagram alir sejajar


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk