Sugeng rawuh ing situs web!

Jet Micron Grader Kanggo Ngurutake

Katrangan singkat:

Kelas turbin, minangka siswa kelas sentrifugal kanthi entri udara sekunder lan rotator gradasi horisontal kalebu grading rotator, guide vane rectifier lan screw feeder.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Prinsip Operasional

Kelas turbin, minangka siswa kelas sentrifugal kanthi entri udara sekunder lan rotator gradasi horisontal kalebu grading rotator, guide vane rectifier lan screw feeder. Bahan kasebut diwenehake liwat kartrid ndhuwur, lan pari-parian bakal disaring lan disebar kanthi apik dening hawa sing mlebu, sing nggawa gandum menyang zona grading. Pasukan sentrifugal sing diasilake kanthi rotasi grading rotator kanthi cepet bebarengan karo gaya centripetal sing diprodhuksi dening adhesi pneumatik, loro-lorone tumindak ing biji-bijian. Nalika pasukan sentrifugal ing gandum luwih gedhe tinimbang gaya centripetal, pari-parian coarser ing ndhuwur kisaran gradasi bakal digulung mudhun ing tembok kontainer. Udhara sekunder bakal dibenerke dadi siklon sing seragam liwat vane pandhuan lan misahake biji-bijian sing luwih tipis saka coarserones. Butiran coarser sing kapisah bakal diunekake saka plabuhan. Biji-bijian sing luwih tipis bakal teka menyang pemisah siklon lan kolektor, dene hawa sing diresiki bakal diluncurake ing njaba draf.

Fitur

1. Kompatibel karo macem-macem mesin pabrik bubuk bubuk garing (pabrik jet, pabrik bola, pabrik Raymond) kanggo nggawe sirkuit tertutup.
2. Ditrapake kanggo klasifikasi produk kelas mikro sing garing kaya bal, serpihan, partikel jarum lan partikel sing beda kerapatan.
3. Rotor klasifikasi desain paling anyar digunakake, yaiku asil dandan sing signifikan ing klasifikasi ukuran partikel dibandhingake karo bekas produk generasi, kanthi kaluwihan kayata gred presisi dhuwur lan ukuran partikel sing bisa disetel lan pengganti varietas sing cocog banget. piranti turbin grading vertikal kanthi kacepetan puteran kurang, resistensi kanggo nyandhang lan kurang daya sistem.
4. sistem ngontrol kanthi otomatis, kondisi mlaku ditampilake kanthi nyata, operasi gampang banget.
5. sistem mlaku kanthi tekanan negatif, emisi bledug kurang saka 40mg / m, gangguan peralatan ora luwih dhuwur tinimbang 60db (A) kanthi nggunakake pangukuran redaman swara. 

Jet Micron Grader

Rancang aliran proses sing beda miturut materi lan kapasitas

Sampel Aplikasi Sebagean


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk