Sugeng rawuh ing situs web!
  • Jet Mill WP System–Apply to Agrochemical Field

    Sistem Mill Mill WP – Ndhaptar ing Bidang Agrokimia

    Pabrik Jet Fluidized-bed sejatine minangka piranti sing nggunakake aliran udara kanthi kecepatan tinggi kanggo nindakake pulverizing superfine tipe garing. Didhukung dening udara sing dikompres, bahan mentah digawe cepet nyebrang patang nozel supaya kena pengaruh lan digiling hawa sing mili munggah menyang zona grinding
  • WP-WDG System–Apply To Agrochemical Field

    Sistem WP-WDG – Ndhaptar ing Bidang Agrokimia

    Pabrik Jet Fluidized-bed sejatine minangka piranti sing nggunakake aliran udara kanthi kecepatan tinggi kanggo nindakake pulverizing superfine tipe garing. Didhukung dening udara sing dikompres, bahan mentah digawe cepet nyebrang patang nozel supaya kena pengaruh lan digiling hawa sing mili munggah menyang zona grinding, kena pengaruh
  • Popular type Fluidized-bed Jet Mill

    Mill Mill amben Fluidisasi jinis populer

    Ora ana kenaikan suhu: suhu ora bakal saya mundhak amarga bahan-bahan kasebut pulver ing kahanan ekspansi pneumatik lan suhu ing rongga panggilingan tetep normal.
  • GMP FDA Fluidized-bed Jet Mill

    Pabrik Jet Fluidisasi GMP FDA

    Pabrik Jet Fluidized-bed sejatine minangka piranti sing nggunakake aliran udara kanthi kecepatan tinggi kanggo nindakake pulverizing superfine tipe garing. Didhukung dening udara sing dikompres, bahan mentah digawe cepet nyebrang patang nozel supaya kena pengaruh lan digiling hawa sing mili munggah menyang zona grinding
  • Special Use Of Fluidized-bed Jet Mill In High Hardness Materials

    Panganggone Khusus Pabrik Jet-amben Fluidisasi Ing Bahan Kasar Atas

    Pabrik Jet Fluidized-bed sejatine minangka piranti sing nggunakake aliran udara kanthi kecepatan tinggi kanggo nindakake pulverizing superfine tipe garing. Didhukung dening udara sing dikompres, bahan mentah digawe cepet nyebrang patang nozel supaya kena pengaruh lan digiling hawa sing mili munggah menyang zona grinding
  • Battery Industry And Other Chemical Material Use Fluidized-bed Jet Mill

    Industri Baterai Lan Bahan Kimia Liyane Gunakake Pabrik Jet Bed-Fluidisasi

    Pabrik Jet Fluidized-bed sejatine minangka piranti sing nggunakake aliran udara kanthi kecepatan tinggi kanggo nindakake pulverizing superfine tipe garing. Didhukung dening udara sing dikompres, bahan mentah digawe cepet nyebrang patang nozel supaya kena pengaruh lan digiling hawa sing mili munggah menyang zona grinding
  • Lab-use Fluidized-bed Jet Mill For 1-10kg Capacity

    Pabrik Jet Fluidized-bed Fluidized Lab Kanggo Kapasitas 1-10kg

    Jet Mill sing digunakake ing Lab, sing prinsip adhedhasar prinsip amben sing diisi banyu Jet Mill yaiku piranti kaya nggunakake aliran udara kanthi kecepatan tinggi kanggo nindakake pulverizing superfine tipe garing. Biji-bijian digawe luwih cepet ing aliran udara kanthi kecepatan dhuwur.
  • Popular Type Disc Type Jet Mill

    Pabrik Jenis Jet Disc Paling Populer

    Jinis Disc (Ultrasonik / Pancake) Mill Mill. Prinsip Operasi: Didhukung dening udara sing dikompresi liwat injeksi panganan, bahan baku dipercepat dadi kacepetan ultrasonik lan disuntikake menyang ruang panggilingan kanthi arah tangensial, tabrakan lan digiling dadi partikel.
  • Nitrogen Protection Jet Mill System For Special Material

    Sistem Pabrik Jet Proteksi Nitrogen Kanggo Bahan Khusus

    Sistem pabrik jet proteksi Nitrogen nggunakake gas Nitrogen minangka media kanggo penambangan pneumatik kanggo nindakake pulverisasi superfine proses garing.
  • Jet Micron Grader For Sorting

    Jet Micron Grader Kanggo Ngurutake

    Kelas turbin, minangka siswa kelas sentrifugal kanthi entri udara sekunder lan rotator gradasi horisontal kalebu grading rotator, guide vane rectifier lan screw feeder.
  • High Hardness Materials Jet Mill

    Millness Material Hardness Tinggi

    Pabrik Jet Fluidized-bed sejatine minangka piranti sing nggunakake aliran udara kanthi kecepatan tinggi kanggo nindakake pulverizing superfine tipe garing. Didhukung dening udara sing dikompres, bahan mentah digawe cepet nyebrang patang nozel supaya kena pengaruh lan digiling hawa sing mili munggah menyang zona grinding
  • Lab-use Disc-type jet mill QDB-50 QDB-100 QDB-150

    Pabrik jet tipe Disc nggunakake QDB-50 QDB-100 QDB-150

    Pabrik Jet sing digunakake ing Lab, sing intine yaiku: Didhukung dening udara sing dikompresi liwat injeksi panganan, bahan baku digawe cepet nganti kecepatan ultrasonik lan disuntikake menyang ruang panggilingan kanthi arah tangensial, tabrakan lan digiling dadi partikel.