Sugeng rawuh ing situs web!

FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

Kepiye aku bisa dipercaya karo kualitas sampeyan?

Wangsulan:

1. Kabeh mesin dites kanthi sukses ing bengkel QiangDi sadurunge dikirim.
2. Kita nyuplai garansi setaun kanggo kabeh peralatan lan layanan purna jual seumur hidup.
3. Kita bisa nyoba materi ing peralatan sadurunge nggawe pesanan, kanggo njamin peralatan sing cocog karo proyek sampeyan.
4. Insinyur kami bakal pindhah menyang pabrik sampeyan kanggo nginstal lan debug peralatan, ora bakal bali nganti peralatan kasebut bisa ngasilake produk sing berkualitas.

Apa kaunggulan sampeyan dibandhingake karo pemasok liyane?

Wangsulan: 

1. Insinyur profesional kita bisa nggawe solusi sing paling cocog adhedhasar jinis bahan baku, kapasitas lan kebutuhan liyane.
2. Qiangdi duwe akeh insinyur riset lan pengembangan teknologi kanthi pengalaman luwih saka 20 taun, kemampuan P&P kita kuwat banget, bisa ngembangake 5-10 teknologi anyar saben taun.
3. Kita duwe akeh pelanggan raksasa ing bidang Agrokimia, Bahan Anyar, Farmasi ing saindenging jagad.

Layanan apa sing bisa diwenehake kanggo instalasi mesin lan uji coba? Apa kabijakan babar pisan kita?

Wangsulan: Kita ngirim insinyur menyang situs proyek klien lan nawakake instruksi teknis lan pengawasan teknis sajrone instalasi mesin, komisioning lan uji coba. Kita nawakake garansi 12 wulan sawise instalasi utawa 18 wulan sawise pangiriman.
Kita nawakake layanan umur kanggo produk mesin sawise dikirim, lan bakal ngetutake status mesin karo klien sawise instalasi mesin sing sukses ing pabrik klien.

Kepiye latihan para staf babagan operasi lan perawatan?

Wangsulan: Kita bakal nyedhiyakake saben gambar instruksional teknis rinci kanggo mulang supaya bisa diopeni lan diopeni. Kajaba iku, para insinyur kanggo majelis pandhuan bakal mulang para staf ing situs kasebut.

Apa syarat pengiriman sing sampeyan tawakake?

Wangsulan: Kita bisa nawakake FOB, CIF, CFR lsp adhedhasar panjaluk sampeyan.

Apa syarat pembayaran sing sampeyan lakoni?

Wangsulan: T / T, LC nalika ndeleng lsp.

Perusahaan sampeyan ing ngendi? Kepiye cara aku bisa mrana?

Wangsulan: Perusahaan kita dununge ing kutha Kunshan, Provinsi Jiangsu, China, iku kutha paling cedhak karo Shanghai. Sampeyan bisa langsung mabur menyang bandara Shanghai. Kita bisa njupuk sampeyan ing bandara utawa stasiun sepur lsp.

Layanan Kita

Pra-layanan:
Tumindak minangka penasihat lan asisten klien sing apik supaya bisa ngasilake investasi sing akeh lan murah.
1. Kenalake produk menyang pelanggan kanthi rinci, wangsuli pitakon sing diajokake dening pelanggan kanthi tliti;
2. Nggawe rencana pilihan miturut kabutuhan lan persyaratan khusus pangguna ing macem-macem sektor;
3. Dhukungan tes sampel.
4. Deleng Pabrik kita.

Layanan sale:
1. Priksa produk kanthi kualitas lan pra-komisioning sadurunge dikirim;
2. Ngirim wektu tepat;
3. Nyedhiyakake set lengkap dokumen minangka syarat pelanggan.

Layanan sawise didol:
Nyedhiyakake layanan kanggo nimbang kuwatir klien.
1. Insinyur kasedhiya kanggo mesin layanan ing jaban rangkah.
2. Nyedhiyakake garansi 12 wulan sawise barang teka.
3. Mbantu klien supaya siyap kanggo skema konstruksi pertama;
4. Instal lan debug peralatan;
5. Latih operator baris pertama;
6. Priksa peralatan;
7. Prakarsa kanggo ngrampungake masalah kanthi cepet;
8. Nyedhiyakake dhukungan teknis;
9. Nggawe hubungan jangka panjang lan grapyak.

Pengin kerja sama kita?