Sugeng rawuh ing situs web!
  • Components For Jet Mil

    Komponen Kanggo Jet Mil

    1. bantalan ing njaba, cegah bahan mlebu ing njero, banjur senggol. 2. inti lan katup minangka bagean casting, ora ana deformasi sawise panggunaan jangka panjang. Proses 3.CNC njamin presisi sing apik.