Sugeng rawuh ing situs web!

Komponen Kanggo Jet Mil

Katrangan singkat:

1. bantalan ing njaba, cegah bahan mlebu ing njero, banjur senggol. 2. inti lan katup minangka bagean casting, ora ana deformasi sawise panggunaan jangka panjang. Proses 3.CNC njamin presisi sing apik.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Katup rotary

1. bantalan ing njaba, cegah bahan mlebu ing njero, banjur senggol.

2. inti lan katup minangka bagean casting, ora ana deformasi sawise panggunaan jangka panjang.

Proses 3.CNC njamin presisi sing apik.

Peralatan mesin Screw Cone Mixer dobel

1
2

Katrangan
Mixer sekrup dobel DSH nggabungake campuran bubuk, granula lan cairan. Rotasi mixer sekrup kembar dirampungake karo sekumpulan motor lan reduksi sikloid. Kanthi nyampur asimetris kanthi rong ngawut-awut, kisaran aduk bakal ditambahi lan aduk luwih cepet. Mesin campuran dipromosikake kanthi rong spiral asimetri kanthi rotasi kanthi cepet, mbentuk rong kolom spiral non-simetris sing mili munggah saka tembok silinder. Nguripake lengen sing digawe dening orbit spiral, nggawe bahan spiral kanthi level beda dadi kandang ing amplop, bagean dislokasi saka bahan sing dipromosekake, bagean liyane saka bahan sing dibuwang sekrup, supaya bisa entuk bahan bantalan bunder sing terus dianyari. Kaloro bahan kasebut ing ndhuwur banjur dicakup maneh ing rongga cekung ing tengah, mbentuk aliran bahan mudhun lan nambah bolongan ing sisih ngisor, mula bisa dadi sirkulasi konvektif.

4

Fitur 
1. Campuran homogen

2. Wektu nyampur cekak 5-15 menit
3. Mbusak resik & ora turahan
4. Katup tutup tengah:
Elektronik, pneumatik, manual (opsional)
Katup bola, katup tutup, katup gerbang piso, katup kupu (opsional)
5. Segel poros utama: segel isian lan segel pembersih udara
6. Drive: Siemens motor, cycloid utawa gear reducer
7. Saklar watesan / keamanan (opsional)
8. Jaket panas / adhem opsional)

Aplikasi mixer kerucut:
1. Proporsi bahan sing ditrapake kanggo wong miskin, partikel bubuk minangka bahan sing cukup gedhe;
2. Cocog kanggo proses nyampur glaze keramik, partikel materi ora tekanan utawa rusak;
3. Bahan sensitif panas ora bakal panas banget;
4. Ing wêdakakêna - proses nyampur bubuk gampang banget kanggo nambah kahanan sing bisa digunakake utawa nyediakake cairan kanggo pluralitas sarana outlet;
5. Katup ngisor dislokasi bahan sing cocog, amarga ing sisih ngisor spiral ora ana perlengkapan, mula ora ana fenomena panganan sing tekanan

Mixer pita spiral horisontal

5

 Prinsip kerja:
Mixer pita dobel horisontal kalebu tank horisontal U, tutup ndhuwur kanthi bukaan (utawa tanpa), poros tunggal dilengkapi agitator campuran pita dobel, unit transmisi, bingkai dhukungan, elemen panyegelan, struktur debit lan liya-liyane. Blade pita mesthi rong lapisan. Pita lapisan njaba nggawe bahan saka rong ujung nganti tengah lan pita lapisan njero nggawe bahan nyebar saka tengah nganti rong ujung. Bahan mbentuk pusaran sajrone gerakan bola-bali lan campuran homogen. 

Kinerja & fitur:

1. Bahan: stainless steel 304 / 316L utawa baja ringan Q235;

2. Perawatan permukaan: cat (baja ringan), polesan / sandblasting (stainless steel); 

3. Ganggu pita: lapisan dobel & pituduh dobel; 

4. Tangki mixer: tank horisontal, bentuk U;

5. Poros: poros tunggal horisontal, kothong, integral;

6. Nyampur wektu: 5-15 menit;

7. Model kerja: campuran kelompok;

8. Pangurangan kacepetan: reduksi sikloid; 

9. Kacepetan rotasi: kacepetan tetep;

10. Segel poros utama: (Teflon) segel isian utawa segel pembersih udara;

11. Lowongan: feed inlet, hole, lan inspeksi / port sambungan;

12. Katup pelepasan: katup pembuangan pneumatik utawa manual;

13. Kondisi kerja: NPT (tekanan normal lan suhu);

14. Tugas sing ora abot: mixer ora bisa diwiwiti nganggo bahan muatan;

15. Pasokan listrik: 220V 50HZ phase siji / 380V 50HZ 3 phase;

16. Elektronik non-bukti (motor, elemen elektronik, kabinet kontrol);

Jet Nozzle

1

Rodha Klasifikasi

2

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk