Sugeng rawuh ing situs web!

PRODUK

Babagan Kita

PROFIL PERUSAHAAN

    about us

Kunshan Qiangdi Grinding Equipment Co.,Ltd.. minangka perusahaan teknologi tinggi profesional sing nggunakake R&D peralatan bubuk, pabrik lan penjualan. Sing dununge ana ing Watertown Jiangnan sing apik 一 Youde Road, Zona Teknologi Tinggi, Kota Kunshan, Provinsi Jiangsu. Kita kanthi tulus ngladeni para pelanggan. lan negesake prinsip "Kualitas Pertama, Ngupayakake inovasi lan pangembangan" kanggo menehi solusi sakabehe kanggo para pelanggan kualitas.

PAWARTA

Export orders shipped on time

Pesenan ekspor dikirim kanthi tepat wektu, matur nuwun kanggo ...

Taun 2020 minangka saksi sejarah, epidemi mahkota anyar sing rame ing saindenging jagad, kabijakan perdagangan manca negara Amerika Serikat bisa diganti, pangembangan ekonomi ing dunya dadi pengaruh gedhe, ekonomi utama ing dunya negatif, tingkat pertumbuhan tahunan China bisa uga onl ...

Export orders shipped on time, thanks for the trust and support of Pakistan Brothers customers!
Taun 2020 minangka saksi sejarah, epidemi mahkota anyar rame ing saindenging jagad, ...
Delivery of QDF-600 complete set of Jet mill system – add impetus to the development of graphene industry!
Hawane asri, Hari Nasional wis cedhak, sistem pabrik jet khusus QDF - 600 lagi ...