Sugeng rawuh ing situs web!

Sistem Pabrik Jet Proteksi Nitrogen Kanggo Bahan Khusus

Katrangan singkat:

Sistem pabrik jet proteksi Nitrogen nggunakake gas Nitrogen minangka media kanggo penambangan pneumatik kanggo nindakake pulverisasi superfine proses garing.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Sistem pabrik jet proteksi nitrogen –Iki sistem Nitrogen minangka media, kanthi tekanan positif, ngrampungake proses mecah produk khusus kayata bahan sing gampang kobong, bledosan, gampang dioksidasi lan higroskopis. Mula bisa nggayuh bubuk sing beda-beda.

Prinsip Operasional

Sistem pabrik jet proteksi Nitrogen nggunakake gas Nitrogen minangka media kanggo pneumatik penambangan kanggo nindakake pulverisasi superfine proses garing. Utamane, sistem pabrik jet kasusun saka kompresor, tangki panyimpenan udara, tangki panyimpenan bahan, pabrik jet, siklon pemisah, kolektor lan kontroler otomatis. Nalika sistem diaktifake, gas nitrogen bakal diluncurake menyang sistem kanggo nyopir hawa nganti kabeh sistem tekan angka angka sing ditemtokake dening detektor oksigen. Banjur sistem bakal miwiti piranti panganan kanthi otomatis kanggo menehi bahan kanthi rata kamar panggilingan pabrik jet. Gas nitrogen sing dikompresi disuntikake ing a kacepetan dhuwur menyang kamar panggilingan kanthi cara nozel ultrasonik khusus.  Mula, bahan kasebut bakal digiling kanthi digawe cepet, kena pengaruh lan tabrakan bola-bali ing tengah aliran injeksi ultrasonik. Bahan-bahan lemah bakal digawa munggah karo munggah menyang ruang kelas. Dheweke ora bisa mlebu rodha grader lan bakal diputar maneh menyang ruangan panggilingan kanggo panggilingan luwih lanjut. Biji-bijian sing luwih tipis bakal mlebu ing rodha grader lan dilebur menyang pamisah siklon lan kolektor dene gas nitrogen bakal bali menyang kompresor, liwat sing bakal dikompres kanggo daur ulang.

Fitur

1. Cocog kanggo ngrusak bahan sing gampang diobong, mbledhos, gampang dioksidasi lan higroskopis.

2. Operasi mesin dikontrol dening layar tutul canggih lan PLC kanggo kendali otomatis, gampang ngontrol konten oksigen.

3. Nitrogen didaur ulang kanthi konsumsi sing sithik banget. Kontrol kemurnian nitrogen luwih dhuwur tinimbang 99%.

4. Miturut properti Material, sampeyan bisa milih nggunakake pabrik Jet utawa mekanik mekanik ultra-apik.

5. Iki digunakake ing Sulphur, Cobalt, nikel, boron oksida lan kosmetik hygroscopic.

6. Sistem kontrol bobot, presisi tinggi, opsional, stabilitas produk dhuwur.

Desain proof-explosion kanggo sistem sirkulasi nitrogen kanggo memenuhi persyaratan pemrosesan grinding ultra-apik saka bahan oksida sing gampang bakar lan bisa njeblug.

Grafik Aliran Sistem Pulverisasi Proteksi Nitrogen

Grafik aliran yaiku proses panggilingan standar, lan bisa diatur kanggo para pelanggan. Ana telung bagean kanggo kabeh sistem: sistem manufaktur Nitrogen, sistem kompresi Nitrogen, sistem grinding tertutup.

1
2

Parameter teknis

3

Sampel aplikasi ing macem-macem lapangan

Ditrapake ing Obat (pelanggan Cina)

1

Ditrapake ing Sulphur

Kasus Teknik sing Gegandhengan

4

DBF-400 Kanthi nempelake Keramik lan PU. Amarga saka atose sing dhuwur lan digunakake kanggo industri baterai, Luwih saka iku bahan hygroscopic, mula nggunakake NPS kanggo mecah bahan iki.

Pabrik kimia Hongkong, grinding bubuk Poly-Si kanggo batere, Siji set lini produksi pabrik Jet proteksi Nitrogen, kapasitas produksi 200kg / jam, Ukuran partikel D90: 15μm

1

Pasar kita

Produk kita duwe pasar sing apik ing saindenging China,

Punapa mawon Ing industri farmasi, Agrokimia, Bahan Anyar, Baterai & Elektron, Coating & Pigmen.

2

◆ Kita ngekspor produk menyang saindenging jagad: Amerika, Australia, Afrika lan Asia Tenggara lan Negara Timur Tengah, kayata Pakistan, Korea, Vietnam, India, Burma, Kamboja, Indonesia, Malaysia, Singapura, Jepang, Thailand, Mesir, Ukraina, Rusia lsp. Utamane ing Bidang Pertanian. 

3

Kita ngembangake

4

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita