Sugeng rawuh ing situs web!

Sistem WP-WDG – Ndhaptar ing Bidang Agrokimia

Katrangan singkat:

Pabrik Jet Fluidized-bed sejatine minangka piranti sing nggunakake aliran udara kanthi kecepatan tinggi kanggo nindakake pulverizing superfine tipe garing. Didhukung dening udara sing dikompres, bahan mentah digawe cepet nyebrang patang nozel supaya kena pengaruh lan digiling hawa sing mili munggah menyang zona grinding, kena pengaruh


Detail Produk

Video

Tag Produk

Katrangan Produk

Bagean WP

Kaping pisanan, feed bahan mentahan saka feeder - transfer bahan menyang 3 m pisanan3mixer kanggo premixing, lan kolektor bledug bakal nglumpukake bledug sajrone proses panganan, banjur bahan campuran mlebu ing pabrik jet QDF-600 kanggo panggilingan, ukuran partikel output bisa diatur kanthi nyetel kacepetan puteran sing beda kanggo klasifikasi,. Sawise digiling, materi bakal ditransfer menyang siklon lan kolektor bledug ing sisih ndhuwur 4m pisanan3 mixer liwat pasukan sentripetal saka kipas angin, banjur pindhah menyang 4m kaping pindho3 mixer kanggo campuran sadurunge paket utawa transfer menyang sistem WDG.

Sistem WP / WDG - Ndhaptar kanggo Skema Aliran Agrokimia

Sistem WP minangka kombinasi teknologi mill mill sing sampurna, teknologi campuran lan teknologi kontrol cerdas. yaiku produk sing marem kanggo obat omo kanggo multi-campuran lan remix, sauntara iku, njaluk panjaluk lingkungan supaya ora ana bledug sajrone proses kasebut.

WDG (granule dispersible banyu) uga dikenal minangka agen suspensi garing bubuk bubuk utawa jinis butir, bahan baku kanggo bubuk bubuk (WP) sing dibentuk dening granulasi sapisan ing banyu, kanthi cepet bisa hancur lan disebar, persiyapan granular mbentuk sistem dispersi padhet sing ditanggepi.

Granulasi minangka inti saka kabeh proses. Granulator minangka kunci kanggo nggawe pestisida granulasi lan proses pangatusan sing didhasarake, adhedhasar karakteristik pestisida, data eksperimen lan conto aplikasi rekayasa, milih granulator ekstrusi puteran utawa granulator extruder sekrup kembar. (Tambah sistem banyu adhem ing poros drive bagean), Utawa granulator sekrup (Nambah sistem banyu adhem menyang bagean ruangan Granulasi), Utawa granulator amben fluidized (Proses granulasi amben fluida lan proses granulasi ekstrusi beda-beda). Syarat konten granulasi udakara 8-18% .Dhasar babagan karakteristik produk lan proses produksi, kanggo nemtokake desain proses utamane kalebu: uli, granulasi, pangatusan, skrining, kemasan, sistem udara panas, sistem penghapusan debu.

Bagan Aliran Jalur WP Mill-bed amben Fluidisasi / Line WDG

Proses WDG

Kaping pisanan, bahan baku bakal diangkut menyang Buffer 1000L, banjur menyang mesin mixer vertikal ZGH-1000 nganggo Vacuum ZKS-6 kanggo campuran basah banjur diangkut menyang granulator ekstrusi XL-450 (3 pcs) liwat distributor 500L kanggo granule udan, banjur menyang QZL- 1300 pelet, lan menyang ZQG-7.5 X 0,9 Butiran pengering Fluid-bed Vibrate strip banjur ayak getaran sentrifugal ZS-1800 kanggo ayak supaya bisa butiran ukuran sing dibutuhake.

Pengering amben Cairan Kanggo Granulasi

1

Pengering amben cairan sing kedher kanggo bubuk kimia

2

Pengering amben cairan sing kedher kanggo bubuk kimia

Prinsip Kerja

Amben cairan getaran minangka teknologi anyar sing digawe adhedhasar amben cairan statis. Getaran mekanik ditambahake ing amben cairan. Partikel bahan basah mlebu ing aliran udara lan mbentuk kasur adi. Materi kasebut diusir amarga kekuwatan sing nyenengake. Getaran saka piring sing nyebarake hawa nyebabake fluida partikel materi lan gerakan bahan ing amben cairan. Bahan cairan kasebut ngubungi hawa panas lan ing wektu sing padha nindakake panas lan transfer massa. Produk garing dibuwang liwat port debit.

Karakteristik

1. Migunakake teknologi getaran fluida canggih, karusakan permukaan partikel bahan garing sithik. 

2. Gerakan tetep, adaptasi sing apik. 

3. Getaran nyebabake fluidisasi, laju aliran hawa pangatusan dikurangi, lan sawetara partikel entrained. 

4. Wektu panggonan materi konsisten, kualitas produk seragam.

5. Iki digunakake kanggo pangatusan bahan sensitif panas ing wektu cendhak, kayata, banyu permukaan 

pangatusan CUSO4 · 5H2O ngemot banyu kristal, MgSO4 · 7H2O.

Ruang lingkup sing ditrapake

Bisa digunakake ing proses garing utawa adhem, ditrapake kanggo partikel utawa partikel sing akeh lan ora gampang aliran produk sing ora teratur, utawa amarga partikel sing kurang nuntut lan njaga kecepatan produk fluidisasi kanthi lengkap lan gampang diikat, sensitif pangatusan suhu lan ngemot bahan gesso produk lumahing banyu saka.

Parameter teknis

Model Area amben fluida
(M2)
Suhu udara sing mlebu
(oC)
Suhu udara outlet
(oC)
Kapasitas banyu penguapan
(kg)
Motor
Model Kw
ZLG3 × 0,30 0,9 70-140 40-70 20-35 ZDS31-6 0,8 × 2
ZLG4.5 × 0.30 1.35 70-140 40-70 35-50 ZDS31-6 0,8 × 2
ZLG4.5 × 0.45 2.025 70-140 40-70 50-70 ZDS32-6 1,1 × 2
ZLG4.5 × 0.60 2.7 70-140 40-70 70-90 ZDS32-6 1,1 × 2
ZLG6 × 0,45 2.7 70-140 40-70 80-100 ZDS41-6 1,5 × 2
ZLG6 × 0,60 3.6 70-140 40-70 100-130 ZDS41-6 1,5 × 2
ZLG6 × 0,75 4.5 70-140 40-70 120-140 ZDS42-6 2.2 × 2
ZLG6 × 0,9 5.4 70-140 40-70 140-170 ZDS42-6 2.2 × 2
ZLG7.5 × 0.60 4.5 70-140 40-70 130-150 ZDS42-6 2.2 × 2
ZLG7.5 × 0.75 5.625 70-140 40-70 150-180 ZDS51-6 3.0 × 2
ZLG7.5 × 0.9 6.75 70-140 40-70 160-210 ZDS51-6 3.0 × 2
ZLG7.5 × 1.2 9 70-140 40-70 200-260 ZDS51-6 3.0 × 2

XL Rotary lan Extreme Granulator

4
3

Umum aplikasi

Mesin iki nggunakake sepasang grinding putar kanggo muter bahan lembab dadi granule bentuk kolom kanthi silinder saringan stainless steel sing disedhiyakake kanggo pelet ing proses sabanjure. Mesin kasebut bisa entuk granule ukuran kanthi ngganti saringan stainless steel.
Bisa ngolah bahan teles lan entuk ukuran sing beda-beda miturut materi lan sarat.

PRINSIP KERJA:
Tenaga motor ditularake nganggo roda sabuk segitiga menyang kothak gir ing host, lan nyebarake kekuwatan kanthi bagean transmisi ing kothak gir. Tambah bahan mentah menyang hopper panganan, pencet saka ndhuwur.

Sawise dicampur, bahan kasebut dikepengake menyang chute feed lan ekstrusi njaba kanthi agul-agul khusus. Nalika bahan kasebut rame ing celah antarane agul-agul lan bolong layar, pisau pemotong bakal ngethok ukurane dadi siji.

Parameter Teknis: 

 Ouput  150-250kg / jam (bentuk serpih), 50-100kg / jam (bentuk granula)
 Ukuran granula  0,5-2mm
 Tekanan maksimal  294Kn (30T)
Tekanan segel sisih  9.8Kn
Motor dipakani  2.2Kw
Motor Granulasi  2.2Kw
 Motor kompres  7,5Kw
 Kacepetan sekrup dipakani  6-33 bisa diatur
 Kacepetan kompresing  4-25 luwes
 Ukuran roda kompresi  240X100mm
 Bobot (udakara)  2000Kg
 Ukuran unit utama  1600X1000X2300mm
 Ngontrol dimensi kabinet  600X400X1300mm 

Panganggone

Mesin kasebut utamane cocog kanggo industri farmasi, industri bahan panganan, industri minuman padat lan liya-liyane, bisa nggawe bahan baku aduk qranuate qanule sing dibutuhake. Utamane, cocok kanggo bahan baku sing duwe caket.

 Fitur:

Kabeh bagean sing dihubungi bahan mentah ing mesin iki digawe saka waja tahan karat. Rupane apik banget. Exposite otomatis. Mula bisa nyegah kahanan rusak sing disebabake manual. Cocog kanggo produksi lini uga.

Patameter teknis utama

Ukuran piso panggilingan (mm) 300 400
Diameter granula (mm) Φ2 ~ 2.2 (Bisa uga cocog karo syarat pelanggan) Φ1.2 ~ 3 (Bisa uga cocog karo syarat pelanggan)
Dimensi sakabèhé (mm) 700 × 540 × 1300 880 × 640 × 1300
Tenaga motor (kw) 3 4
Bobot (kg) 350 400
Kapasitas produksi (kg / jam) 100 ~ 200 140 ~ 400

Mixer Kacepetan Tinggi Baja tahan karat

5

Prinsip 

Campuran jinis vertikal LGH kasusun saka dayung send send material lan dayung remuk kecepatan tinggi, Oars ngisor terus ngirim bahan menyang sisih ndhuwur tembok kontainer. 

Oars crushing kanthi kacepetan cepet ngilangi bahan kanthi lengkap nggawe siklus material kaya pusaran, kanggo ngrampungake campuran seragam ing wektu sing cendhak.

Fitur peralatan

Mesin campuran campuran kacepetan LGH vertikal minangka mixer efisiensi tinggi paling anyar ing pabrik kita, sing nglumpukake teknik canggih domestik lan luar negeri. Fitur utamane yaiku: 

1. Bahan dayung ing ngisor iki terus ngirim bahan menyang sisih ndhuwur liwat gaya sentrifugal. Lan bahan ndhuwur mudhun menyang sisih ngisor ing tengah, kanggo nggawe siklus bahan kaya pusaran.

2. Oles ngreceh kecepetan cepet ngilangi bahan akeh sing dikirim kanthi dayung ngisor. 

3. Bahan kasebut bisa nyampur kanthi seragam sajrone wektu cendhak amarga rong prau kasebut revolusi kanthi kecepatan tinggi. Kacepetan lan keseragaman campuran minangka sing paling apik ing kabeh jinis mesin campuran ing pasar domestik. Keseragaman campuran 100%. 

4.Miwiti tutup katup, kecepatan ngeculake cepet banget, lan mesin gampang dibersihake.

5. Bagian kontak mesin digawe nganggo stainless steel, sajrone proses pencampuran, bahan kasebut ora bakal volatilisasi, metamorf lan ilang.

6. Mesin kasebut cocog kanggo bahan garing lan udan proporsional sing beda-beda kanggo dicampur, utamane cocog kanggo nyampur inti ayam, obat larut, minuman larut lan liya-liyane.

Layar vibro ZS Rorary

610

uga diarani sifter rotary vibro, saringan getar. Bisa nyaring cairan kaya banyu limbah lan minyak limbah lsp, ngilangi rereged ing materi, kayata bubuk susu, beras, jagung lan liya-liyane. Klasifikasi / biji bubuk campuran dadi ukuran sing beda-beda sarat

Katrangan

Mesin sifter layar getar ultrasonik arang / batu bara wis nggunakake teknik canggih peralatan skrining canggih. Iki kalebu produsen ultrasonik lan layar geter. Iki minangka trobosan penting ing efisiensi skrining. Mesin ayakan iki nganggo kontrol ultrasonik kedher sing cerdas canggih lan wis ngatasi akeh masalah sing disebabake dening frekuensi siji, saestu nyadari kombinasi fungsi ultrasonik lan ayakan geter sing cukup.
Multi-fungsi kaya ing ngisor iki:

1. Klasifikasi
Jinis multi-lapisan bisa nampilake lan misahake limang klompok partikel sing beda-beda sekaligus. Cocog kanggo bahan garing.

2. Filtrasi
Campuran padhet lan cair bisa dipisahake kanthi efektif kanthi jinis siji utawa multi-lapisan dadi bahan kelas sing beda-beda.

3. Copot rereged
Unit kasebut bisa kanthi cepet misahake sawetara partikel ukuran utawa ukuran ngisor saka jumlah bahan
Sistem reresik nggunakake piranti ultrasonik kanggo mesin sifter layar getar ultrasonik / batu bara

Suku cadang

7

NG kneader

Kneader minangka peralatan sing cocog kanggo diuleni, dicampur kanggo bahan polimerisasi kanthi viskositas lan plastik elasto. Saben set kneader duwe rong bilah sigma ing njero ruangan campuran. Digunakake sacara umum kanggo nguleni, nyampur, ngremuk, nyebar lan nggawe polimerisasi pasta viskositas dhuwur utawa bahan elastoplastik, sing ora bisa diproses dening campuran bubuk umum lan blender cair. Bisa digunakake ing industri sing dibutuhake kanggo nguleni kerapatan dhuwur kayata pertanian, kimia, karet, bahan pangan lan persiapan farmasi. Efek luwih apik tinimbang mixer. Kneader minangka alat campuran khusus karo rong bilah. Cepet, biasane muter kanthi kacepetan 42 révolusi per menit, alon siji kanthi kecepatan 28 révolusi per menit. Kacepetan sing beda nggawe bahan campuran dadi homogenat kanthi cepet.

NG kneader

Teknik Tanaman

- Desain tanduran

- Pemantauan proses, kontrol lan otomatisasi

- Pangembangan perangkat lunak lan program aplikasi wektu nyata

- Teknik

- Pabrik mesin

Manajemen Proyek

- Perencanaan proyek

- Pengawasan lan manajemen situs konstruksi

- Instalasi lan tes sistem instrumentasi lan kontrol

- Mesin lan komisi pabrik

- Latihan pegawe

- Dhukungan sajrone produksi

Definisi Proyek

- Kelayakan lan panelitian konsep

- Kalkulasi biaya lan Bathi

- Perencanaan Timescale lan sumber daya

- Solusi Turnkey, solusi upgrade tanduran lan modernisasi

Desain Proyek

- Insinyur sing bisa dingerteni

- Nggunakake teknologi paling anyar

- Nggunakake pengetahuan sing dipikolehi saka atusan aplikasi ing industri apa wae

- Keahlian saka para insinyur lan mitra sing duwe pengalaman


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita