Sugeng rawuh ing situs web!

Pangiriman sistem pabrik Mill QDF-600 lengkap - tambahake pangembangan industri graphene!

Udhara asri, Hari Nasional wis cedhak, sistem pabrik jet khusus QDF - 600 lagi dikirim., Sing digunakake ing industri peralatan penghancuran aliran udara graphene, aplikasi peralatan iki bakal mbantu bubuk graphene kehalusan mikro-nano luwih lanjut, kanggo jinis bahan iki kanthi fungsi lan aplikasi sing luwih akeh, nambah papan kanggo pangembangan industri liyane sing gegandhengan, ilmu pengetahuan lan teknologi minangka produktivitas pertama, pangembangan ilmu pengetahuan lan teknologi kanthi cepet pengaruhe pangembangan ekonomi global, uga ndadekake urip masarakat regane mudhun, pangembangan lan aplikasi bahan dhasar minangka dhasar pangembangan ilmu pengetahuan lan teknologi, perusahaan sing kuwat bakal terus nindakake sing paling apik mbesuk, kanggo menehi kekuwatan kanggo pondasi bahan menyang arah pangembangan mikro lan nano, kanggo madeg dhasar sing kuat kanggo peremajaan bangsa China! (Gambar ing ngisor iki minangka gambar pangiriman nyata)


Wektu kiriman: Dec-21-2020