Sugeng rawuh ing situs web!

Pesenan ekspor dikirim kanthi tepat wektu, thanks kanggo kapercayan lan dhukungan saka pelanggan Pakistan Brothers!

Taun 2020 minangka saksi sejarah, epidemi mahkota anyar sing rame ing saindenging jagad, kabijakan perdagangan manca negara Amerika Serikat bisa diganti, pangembangan ekonomi ing dunya dadi pengaruh gedhe, ekonomi utama ing dunya negatif, tingkat pertumbuhan tahunan China bisa dadi siji-sijine positif ing ekonomi utama. Amarga iki, Perusahaan Qiangdi mesthi ngupayakake pencegahan lan kontrol epidemi, ing wektu sing padha, kanggo nambah produktivitas, kanggo ngatasi pengaruh negatif saka perubahan biaya tenaga kerja, bahan, kurs. , biaya pengiriman, lsp, kanggo mesthekake pesanan ing omah lan ing luar negeri uga tepat waktu lan pengiriman.

Nyambut gawe kanthi tenanan mesthi bisa lunas, apa sing kedadeyan.

Perusahaan Qiangdi njaga produksi, pangiriman lan layanan sing berkelanjutan, pungkasane menang pangenalan pelanggan domestik lan internasional lan tawaran liyane, dene kurs lan pangowahan pengiriman nggawe biaya saya tambah akeh, nanging kita tetep tetep setya lan semangat kontrak, produksi sing dijadwalake, inspeksi kualitas, pengepakan lan pangiriman tepat wektu. nalika ana kebutuhan pelanggan, kanthi premis pencegahan epidemi sing apik, kita ngirim insinyur kanthi tepat kanggo layanan purna jual, kerja pencegahan sing tuntas tanggung jawab kanggo loro pihak minangka premis kasebut).


Wektu kiriman: Dec-21-2020