Sugeng rawuh ing situs web!
  • Popular Type Disc Type Jet Mill

    Pabrik Jenis Jet Disc Paling Populer

    Jinis Disc (Ultrasonik / Pancake) Mill Mill. Prinsip Operasi: Didhukung dening udara sing dikompresi liwat injeksi panganan, bahan baku dipercepat dadi kacepetan ultrasonik lan disuntikake menyang ruang panggilingan kanthi arah tangensial, tabrakan lan digiling dadi partikel.