Sugeng rawuh ing situs web!

Pabrik Jenis Jet Disc Paling Populer

Katrangan singkat:

Jinis Disc (Ultrasonik / Pancake) Mill Mill. Prinsip Operasi: Didhukung dening udara sing dikompresi liwat injeksi panganan, bahan baku dipercepat dadi kacepetan ultrasonik lan disuntikake menyang ruang panggilingan kanthi arah tangensial, tabrakan lan digiling dadi partikel.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Prinsip Operasional

Jinis Disc (Ultrasonik / Pancake) Mill Mill. Prinsip Operasi: Didhukung dening udara sing dikompresi liwat injeksi panganan, bahan baku dipercepat dadi kacepetan ultrasonik lan disuntikake menyang ruang panggilingan kanthi arah tangensial, tabrakan lan digiling dadi partikel. Ukuran partikel bisa dikontrol kanthi nyetel ambane longitudinal, tekanan panggilingan lan kacepetan panganan material. Jet Mill type disk duwe kinerja apik kanggo bahan permen karet.

Fitur

1. Cocog kanggo proses superfine jinis garing, kacepetan paling dhuwur nganti 2.5 Maret lan biasane biji 1-10um. Sampeyan bisa tlatah kaping pirang-pirang kanggo nggayuh ukuran produk.

2. Kinerja sing apik kanggo bahan karet, viskositas, atose lan serat tanpa ana blok.

3. Ora ana kenaikan suhu, cocog kanggo bahan leleh rendah lan panas sing ora panas.

4. Kaluwihan: desain sing disederhanakake, gampang dibersihake lan dirawat, swara kurang, ora ana geter. Peralatan iki nduweni kemampuan remuk superfine sing kuwat lan konsumsi energi sing sithik.

5. Efek pulverisasi sing apik banget kanggo bahan apa wae, utamane cocog karo obat-obatan Cina lan obat-obatan cina.

6. Mesin iki kompak ing struktur, gampang dioperasikake, lan gampang dipasang lan dibongkar.

7. Keramik teknik tahan tahan, tahan korosi, umure dawa, lan ora bisa kontaminasi bahan.

1

Grafik Aliran Pabrik Jet Bed-Fluidisasi

Bagan aliran yaiku proses panggilingan standar, lan bisa diatur kanggo pelanggan.

1
image010

Sistem Kontrol PLC

Sistem kasebut nggunakake kontrol layar tutul sing cerdas, gampang operasi lan kontrol sing akurat.

SKOP APLIKASI

Ditrapake kanthi wiyar kanggo mbuktekake panggilingan ing bidang kayata pestisida, smel kimia lan industri farmasi. Kanggo karbendazim. topin resmi, herbisida, gel silika aero, pewarna pigmen lan kortison.

Model
Parameter

QDB-120

QDB-300

QDB-400

QDB-600

Kapasitas (kg / h)

0,2 ~ 30

30 ~ 260

80 ~ 450

200 ~ 600

Konsumsi Udara (m / min)

2

6

10

20

Tekanan Kerja (Mpa)

0,75 ~ 0,85

0,75 ~ 0,85

0,75 ~ 0,85

0,75 ~ 0,85

Diameter Pakan

60 ~ 325

60 ~ 325

60 ~ 325

60 ~ 325

Ukuran Grlnding (um)

0,5 ~ 30

0,5 ~ 30

0,5 ~ 30

0,5 ~ 30

Tenaga Konsumsi Energi

Kw)

20

55

88

180

1

Tuladha Aplikasi Sebagean

Pambuka Perusahaan

Kunshan Qiangdi Grinding Equipment Co., Ltd minangka perusahaan teknologi tinggi profesional sing melu R&D peralatan bubuk, manufaktur lan penjualan. Kang dununge ing Jiangnan watertown-Youde Road, Zona Teknologi Tinggi, Kutha Kunshan, Provinsi Jiangsu. Kita kanthi tulus ngladeni para pelanggan. lan negesake prinsip "Mutu dhisik, Ngupayakake inovasi lan pangembangan" kanggo menehi solusi sakabehe kanggo para pelanggan berkualitas.
 Kajaba iku, kita wis liwati otentikasi kualitas perusahaan ISO9001: 2008.
Kita duwe akeh insinyur riset lan pengembangan teknologi kanthi luwih saka 20 taun pengalaman kerja ing perusahaan raksasa, Minangka perusahaan swasta, kita uga duwe kaluwesan fleksibilitas ing biaya produksi, Inovasi teknologi, produksi lan wektu pangiriman, utamane manajemen layanan sawise penjualan. Saiki kita fokus ing pangembangan lan produksi alat bubuk bubuk, produk utama kalebu pabrik jet ambun sing diisi fluida, pabrik jet supersonik tipe disk, pulverizer jet ultrafine, classifier udara, pabrik jet kelas obat-obatan lan bahan panganan miturut syarat GMP / FDA , sistem pupukida pestisida lingkungan cerdas lan sistem pulverizing jet bukti-bukti sing cerdas lan sapanunggalane. lan kita uga gampang sinau para pelanggan supaya bisa menehi layanan lan solusi sing luwih apik.
Kita ngekspor produk menyang saindenging jagad: Amerika, Eropa, Australia, Afrika lan Asia Tenggara lan wilayah liyane, kayata Jerman, Pakistan, Korea, Vietnam, India, Italia, Burma lan liya-liyane. Thanks kanggo kepercayaan para klien bebarengan karo usaha kita, bisnis QiangDi wis berkembang banget ing taun-taun kepungkur.
Nanging kita ora bakal mandhegani ngupayakake keunggulan lan kanthi tulus pengin nuduhake bisnis sing janjeni iki karo kabeh mitra bisnis kanthi cara menang kaping pindho.

Kualifikasi Perusahaan

Foto pameran

35

Keuntungan Kita

1. Gawe solusi lan tata letak sing optimal miturut bahan baku lan panyuwunan kapasitas klien.
2. Gawe pesenan kanggo ngirim saka pabrik Kunshan Qiangdi menyang pabrik klien.
3. Nyedhiyakake instalasi lan komisioning, pelatihan ing situs kanggo klien.
4. Nyedhiyakake manual Inggris kanggo kabeh mesin garis menyang klien.
5. Garansi peralatan lan layanan purna jual seumur hidup.
6. Kita bisa nyoba materi ing peralatan kanthi gratis.

Layanan Kita

Pra-layanan:
Tumindak minangka penasihat lan asisten klien sing apik supaya bisa ngasilake investasi sing akeh lan murah.
1. Kenalake produk menyang pelanggan kanthi rinci, wangsuli pitakon sing diajokake dening pelanggan kanthi tliti;
2. Nggawe rencana pilihan miturut kabutuhan lan persyaratan khusus pangguna ing macem-macem sektor;
3. Dhukungan tes sampel.
4. Deleng Pabrik kita.

Layanan sale:
1. Priksa produk kanthi kualitas lan pra-komisioning sadurunge dikirim;

2. Ngirim wektu tepat;
3. Nyedhiyakake set lengkap dokumen minangka syarat pelanggan.

Layanan sawise didol:

Nyedhiyakake layanan kanggo nimbang kuwatir klien.
1. Insinyur kasedhiya kanggo mesin layanan ing jaban rangkah.
2. Nyedhiyakake garansi 12 wulan sawise barang teka.
3. Mbantu klien supaya siyap kanggo skema konstruksi pertama;
4. Instal lan debug peralatan;
5. Latih operator baris pertama;
6. Priksa peralatan;
7. Prakarsa kanggo ngrampungake masalah kanthi cepet;
8. Nyedhiyakake dhukungan teknis;
9. Nggawe hubungan jangka panjang lan grapyak.

FAQ

1. T: Kepiye aku bisa ngandelake kualitas sampeyan?
Wangsulan:
1). Kabeh mesin dites kanthi sukses ing bengkel QiangDi sadurunge dikirim.
2). Kita nyuplai garansi setaun kanggo kabeh peralatan lan layanan purna jual seumur hidup.
3). Kita bisa nyoba bahan ing peralatan sadurunge nggawe pesanan, kanggo njamin peralatan sing cocog karo proyek sampeyan.
4). Insinyur kita bakal pindhah menyang pabrik sampeyan kanggo nginstal lan debug peralatan kasebut, dheweke ora bakal bali nganti peralatan kasebut bisa ngasilake produk sing berkualitas.

2. P: Apa kaunggulan sampeyan mbandhingake karo pemasok liyane?
Wangsulan:
1). Insinyur profesional kita bisa nggawe solusi sing paling cocog adhedhasar jinis bahan baku, kapasitas lan kebutuhan liyane.
2). Qiangdi duwe akeh insinyur riset lan pengembangan teknologi kanthi pengalaman luwih saka 20 taun, kemampuan R&D kita kuwat banget, bisa ngembangake 5-10 teknologi anyar saben taun.
3). Kita duwe akeh pelanggan raksasa ing bidang Agrokimia, Bahan Anyar, Farmasi ing saindenging jagad ,.

3. P: Layanan apa sing bisa diwenehake kanggo instalasi mesin lan uji coba? Apa kabijakan babar pisan kita?
Wangsulan: Kita ngirim insinyur menyang situs proyek klien lan nawakake instruksi lan pengawasan teknis ing situs sajrone instalasi mesin, komisioning lan uji coba. Kita nawakake garansi 12 wulan sawise instalasi utawa 18 wulan sawise pangiriman.
- Kita nawakake layanan umur kanggo produk mesin sawise dikirim, lan bakal ngetutake status mesin karo klien sawise instalasi mesin sing sukses ing pabrik klien.

4. P: Kepiye nglatih staf babagan operasi lan perawatan?
Wangsulan: Kita bakal nyedhiyakake saben gambar instruksi teknis rinci kanggo mulang supaya bisa diopeni lan diopeni. Kajaba iku, para insinyur kanggo majelis pandhuan bakal mulang para staf ing situs kasebut.

5. P: Apa syarat pengiriman sing sampeyan tawakake?
Wangsulan: Kita bisa menehi FOB, CIF, CFR lsp adhedhasar panjaluk sampeyan.

6. P: Apa syarat pembayaran sing sampeyan lakoni?
Wangsulan: T / T, LC nalika ndeleng lsp.

7. Perusahaan sampeyan dununge ing endi? Kepiye cara aku bisa mrana?
Wangsulan: Perusahaan kami dununge ing kutha Kunshan, Provinsi Jiangsu, China, iku kutha paling cedhak karo Shanghai. Sampeyan bisa langsung mabur menyang bandara Shanghai. Kita bisa njupuk sampeyan ing bandara utawa stasiun sepur lsp.

Hubungi US

5

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk