Sugeng rawuh ing situs web!
  • Lab-use Fluidized-bed Jet Mill For 1-10kg Capacity

    Pabrik Jet Fluidized-bed Fluidized Lab Kanggo Kapasitas 1-10kg

    Jet Mill sing digunakake ing Lab, sing prinsip adhedhasar prinsip amben sing diisi banyu Jet Mill yaiku piranti kaya nggunakake aliran udara kanthi kecepatan tinggi kanggo nindakake pulverizing superfine tipe garing. Biji-bijian digawe luwih cepet ing aliran udara kanthi kecepatan dhuwur.
  • Lab-use Disc-type jet mill QDB-50 QDB-100 QDB-150

    Pabrik jet tipe Disc nggunakake QDB-50 QDB-100 QDB-150

    Pabrik Jet sing digunakake ing Lab, sing intine yaiku: Didhukung dening udara sing dikompresi liwat injeksi panganan, bahan baku digawe cepet nganti kecepatan ultrasonik lan disuntikake menyang ruang panggilingan kanthi arah tangensial, tabrakan lan digiling dadi partikel.