Sugeng rawuh ing situs web!

Pabrik Jet Fluidized-bed Fluidized Lab Kanggo Kapasitas 1-10kg

Katrangan singkat:

Jet Mill sing digunakake ing Lab, sing prinsip adhedhasar prinsip amben sing diisi banyu Jet Mill yaiku piranti kaya nggunakake aliran udara kanthi kecepatan tinggi kanggo nindakake pulverizing superfine tipe garing. Biji-bijian digawe luwih cepet ing aliran udara kanthi kecepatan dhuwur.


Detail Produk

Video

Tag Produk

Katrangan Produk

Gambar struktur mesin utama pabrik jet

Prinsip Operasional

Jet Mill sing digunakake ing Lab, sing prinsip adhedhasar prinsip amben sing diisi banyu Jet Mill yaiku piranti kaya nggunakake aliran udara kanthi kecepatan tinggi kanggo nindakake pulverizing superfine tipe garing. Biji-bijian digawe luwih cepet ing aliran udara kanthi kecepatan dhuwur.
Bahan kasebut bakal digiling kanthi digawe cepet, lan tabrakan bola-bali ing tengah aliran udara kanthi kecepatan tinggi. Bahan-bahan pulver dipisahake karo rodha grader lan partikel sing dibutuhake dipisahake banjur diklumpukake dening Siklon Separator lan Kolektor, Bahan-bahan coarser kasebut dikirim maneh menyang ruang panggilingan kanggo pulverisasi nganti tekan ukuran sing dibutuhake.

Fitur

With-CE-certificate-Industry-leading-jet-mill1

1. Utamane kanggo panjaluk kapasitas Kurang, 0. 5-10kg / jam, pas kanggo digunakake ing Lab.

2. Unit kasebut dirancang minangka struktur internal kompak kanggo nindakake panggilingan sirkuit tertutup.

3. Ora ana kenaikan suhu, swara unit sithik, ora ana impure, limbah sithik sajrone panggilingan.

4. Ukuran cilik, bentuk kompak, pas kanggo digunakake ing Lab. Sistem kasebut nggunakake kontrol layar tutul sing cerdas, gampang operasi lan kontrol sing akurat.

5. Kanthi bukti udara sing apik, jaga lingkungan sing bersih. Operasi lan pangopènan sing gampang, operasi peralatan otomatis.

6. Ruang lingkup peringkat sing wiyar:fineness ngremekake saka materi bisa diatur liwat nyetel kacepetan rotasi rodha lan sistem. Umume, bisa tekan d = 2 ~ 15μm

7. Konsumsi energi sithik:Iki bisa ngirit energi 30%% 40% dibandhingake karo pulverizer pneumatik udara liyane.

8. Nyandhang kurang: Amarga efek remuk disebabake pengaruh lan tabrakan partikel, partikel kanthi kecepatan dhuwur arang nemplek tembok. Sampeyan ditrapake kanggo ngremuk materi ing ngisor Moh Scale 9.

SCOPE APLIKATON

Iki digunakake kanthi akeh kanggo mbuktekake pulverizing kanggo bijih non-logam, metalurgi kimia, obat-obatan kulon, obat-obatan Tiongkok tradisional, kimia pertanian lan keramik, sing cocog digunakake ing Lab.

1

Grafik aliran Mill Fluidized Mill Mill

Bagan aliran yaiku proses panggilingan standar, lan bisa diatur kanggo pelanggan.

2

Desain Detail Mesin
1. Struktur iku gampang, kanthi bolongan ngumbah, gampang diresiki

2. Motor nganggo tutup supaya ora nglereni bubuk

3. Struktur kompak: pendhudhukan lemah sithik

3
2
1
4

Layanan Kita

Pra-layanan:
Tumindak minangka penasihat lan asisten klien sing apik supaya bisa ngasilake investasi sing akeh lan murah.

1. Kenalake produk menyang pelanggan kanthi rinci, wangsuli pitakon sing diajokake dening pelanggan kanthi tliti;
2. Nggawe rencana pilihan miturut kabutuhan lan persyaratan khusus pangguna ing macem-macem sektor;
3. Dhukungan tes sampel.
4. Deleng Pabrik kita.

Jaminan Kualitas
1. Sesuai banget karo sistem manajemen mutu ISO9001-2000; 
2. Kontrol ketat wiwit tuku pamriksa, pamriksa proses nganti bukti pungkasan; 
3. Madeg sawetara departemen QC kanggo nglakokake peraturan kontrol kualitas; 
4. Tuladha kontrol kualitas rinci: 
(1) File lengkap kanggo ngontrol kualitas lan umpan balik kualitas; 
(2) Pemeriksaan sing ketat kanggo komponen pabrik giling, kanggo njamin produk tanpa karusakan lan ngindhari 
dipangan teyeng lan cat mengko dicabut. 
(3) Mung komponen sing mumpuni sing bakal dipasang lan total peralatan kudu dipriksa kabeh sadurunge didol.

Dhukungan Tech
Sawise dikonfirmasi sales, kita bakal nawakake layanan teknis ing ngisor iki:
1. Desain kanggo aliran produksi lan tata letak peralatan, gratis;
2. Nyedhiyakake gambar dhasar pabrik-pabrik grinding lan gambar bagean-bagean sing gegandhengan, lsp;
3. Parameter teknis peralatan periferal bakal diwenehake;
4. Saran teknis gratis kanggo nyetel tata letak peralatan lan aplikasi;
5. Nganyarke peralatan (pelanggan kudu mbayar biaya);

Layanan Sawise Didol
1. Kita bakal ngirim teknisi menyang situs kasebut kanggo nuntun instalasi peralatan lan komisioning.
2. Sajrone instalasi lan komisioning, kita nawakake layanan pelatihan operator.
3. Tanggal jaminan kualitas setaun sawise ditugasake. Lan sawise iku, kita bakal nglumpukake biaya yen ndandani peralatan sampeyan.
4. Pangopènan kegagalan peralatan amarga penanganan sing ora pas (biaya sing bakal diklumpukake).
5. Kita nyedhiyakake komponen kanthi rega sing apik lan pangopènan sing bisa dirusak.
6. Yen ndandani peralatan dibutuhake sawise tanggal jaminan kualitas kadaluwarsa, kita bakal nglumpukake biaya pangopènan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita