Sugeng rawuh ing situs web!

Pabrik jet tipe Disc nggunakake QDB-50 QDB-100 QDB-150

Katrangan singkat:

Pabrik Jet sing digunakake ing Lab, sing prinsipe yaiku: Didhukung dening udara sing dikompresi liwat injeksi panganan, bahan baku digawe cepet nganti kecepatan ultrasonik lan disuntikake menyang ruang panggilingan kanthi arah tangensial, tabrakan lan digiling dadi partikel.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Prinsip Operasional

Pabrik Jet sing digunakake ing Lab, sing intine yaiku: Didhukung dening udara sing dikompresi liwat injeksi panganan, bahan baku digawe cepet nganti kecepatan ultrasonik lan disuntikake menyang ruang panggilingan kanthi arah tangensial, tabrakan lan digiling dadi partikel. Ukuran partikel bisa dikontrol kanthi nyetel ambane longitudinal, tekanan panggilingan lan kacepetan panganan material. Jet Mill type disk duwe kinerja apik kanggo bahan permen karet.

Fitur

1.Kumpulan cilik panjaluk produksi lab, nggunakake desain desktop.

2.Kapasitas produksi 50-300g batch, apa maneh, bisa nganti 300-1000g batch, malah batch 3-5kg nalika ngowahi desain piranti koleksi. ingdesain fleksibel ngindhari panggunaan model mesin sing beda-beda.

3. Nganggo prasaja nglumpukake tas mode kanggo ngirit biaya.

4. Sawetara kaping tlatah kanggo nggayuh sarat fineness.

SCOPE APLIKATON

Iki digunakake kanthi akeh kanggo mbuktekake pulverizing kanggo bijih non-logam, metalurgi kimia, obat-obatan kulon, obat-obatan Tiongkok tradisional, kimia pertanian lan keramik, sing cocog digunakake ing Lab.

model Faktor amplifikasi Tingkat aliran udara Kapasitas Ukuran Mecah
QDB -50 0,075 0,25m / menit kumpulan 2 ~ 60g D97,5 ~ 40um
QDB-100 0,25 0,8 m / menit kumpulan 50 ~ 300g D97,5 ~ 40um
kumpulan 300 ~ 1000g
batch 1 ~ 5kg
QDB-150 0,4 2mmin 10 ~ 20kg / jam D97,5 ~ 4Oum
QDB-200 1 4m% mnt 20 ~ 50kg / jam D97,5 ~ 4Oum
QDB-350 2.2 8m3menit 50 ~ 120kg / jam D97,5 ~ 40um
1

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita