Sugeng rawuh ing situs web!

Pabrik Jet Fluidisasi GMP FDA

Katrangan singkat:

Pabrik Jet Fluidized-bed sejatine minangka piranti sing nggunakake aliran udara kanthi kecepatan tinggi kanggo nindakake pulverizing superfine tipe garing. Didhukung dening udara sing dikompres, bahan mentah digawe cepet nyebrang patang nozel supaya kena pengaruh lan digiling hawa sing mili munggah menyang zona grinding


Detail Produk

Video

Tag Produk

Katrangan Produk

Gambar struktur pabrik jet- ing tumindak gaya sentrifugal saka rodha klasifikasi lan pasukan kipas sentripetal, bahan kasebut dadi kasur cairan ing njero pabrik jet. saengga entuk bubuk bubuk sing beda-beda.

 Struktur dhasar

Produk kasebut minangka pulverizer amben cairan kanthi udara kompresi minangka media penghancuran. Awak pabrik dipérang dadi 3 bagean, yaiku area remuk, area transmisi lan area grading. Area Grading diwenehake kanthi rodha grading, lan kecepetan bisa diatur karo konverter. Ruang ngremuk kasusun saka nozel, feeder, lsp. Cakram pasokan sirine cincin ing sanjabane tabung ngremuk disambungake karo nozel

Prinsip Operasional

Bahan kasebut mlebu kamar ngremukake liwat feeder material. Nozel udara komprèsi menyang kamar ngremuk kanthi kecepatan dhuwur liwat papat nozel ngremukake sing khusus. Materi kasebut entuk akselerasi ing aliran jetting ultrasonik lan bola-bali nyebabake lan tabrakan ing titik konvergensi tengah kamar ngremuk nganti remuk. Bahan sing remuk kasebut mlebu ing ruang kelas kanthi munggah. Amarga rodha biji muter kanthi kacepetan dhuwur, nalika bahan munggah, partikel-partikel kasebut ana ing sangisore kekuwatan sentrifugal sing digawe saka rotary grading uga gaya centripetal sing digawe saka viskositas aliran udara. Nalika partikel kasebut ana ing sangisore pasukan sentrifugal sing luwih gedhe tinimbang gaya centripetal, partikel kasar kanthi diameter luwih gedhe tinimbang partikel gradasi sing dibutuhake ora bakal mlebu kamar njero rodha grading lan bakal bali menyang ruang remuk sing bakal diremuk. Partikel alus sing selaras karo diameter partikel sing dibutuhake bakal mlebu ing rodha grader lan mili menyang separator siklon ing ruangan utama rodhane kanthi aliran udara lan dikumpulake dening kolektor. Hawa saring diluncurake saka alat pengukur udara sawise perawatan tas saring.

Karakteristik kinerja

1. Partikel bisa tekan 0,5-10 micron amarga kecepatan aliran udara sing dhuwur banget lan gaya pengaruh sing luar biasa.

2. Piranti klasifikasi kasedhiya ing njero pulverizer, ing endi partikel kasar saka bahan pamrosesan bisa diolah kanthi siklik kanggo ngasilake produk rampung kanthi mutu butir seragam lan dhiameter partikel cilik.        
3. Desain produk, pilihan bahan kanthi jumbuh karo persyaratan standar GMP / FDA. Ora ana polusi bahan ing proses panggilingan.

4. Aliran udara murni banget kanthi proses nyaring. Struktur internal sing kompak kanggo nindakake panggilingan sirkuit tertutup. Saka bahan mentah nganti produksi terus, pulverisasi mbutuhake wektu sing sithik banget nanging ngasilake efisiensi sing luwih dhuwur lan operasi terus-terusan.

5. Struktur peralatan gampang, njero lan njaba wis polesan, ora ana sudut sing mati, gampang diresiki.

6. Nyandhang murah: Amarga efek ngremukake amarga pengaruh lan tabrakan partikel, partikel kanthi kecepatan dhuwur arang nemplek tembok. Sampeyan ditrapake kanggo ngremuk materi ing ngisor Moh Scale 9.

7. Pamriksa lan sertifikasi industri sing relevan, kayata FAT.SAT.DQ.OQ.IQ.PQ.

Desain detail sing sampurna kanggo standar GMP / FDA

1.Munggah hopper karo tutup segel supaya ora produk sing polusi.
2. Kabeh motor nganggo tutup supaya bisa direksa lan njaga supaya produk tetep resik. Desain profesional
3. Kabeh kontak bahan mesin karo produk kudu stainless steel, ora ana sudut mati lan ora ana polusi.

1
2

Konfigurasi proses

Pulverizer pneumatik kasusun saka kompresor udara, remorer minyak, tangki bensin, pengering pembekuan, filter udara, pulverizer pneumatik amben fluida, pemisah siklon, kolektor, ambegan udara lan liya-liyane.

4

Sistem Kontrol PLC

Sistem kasebut nggunakake kontrol layar tutul sing cerdas, gampang operasi lan kontrol sing akurat. Sistem iki nggunakake mode kontrol layar tutul PLC + majeng, layar tutul minangka terminal operasi sistem iki, mula penting banget. Kanggo nangkep kabeh fungsi tombol ing layar tutul kanthi bener supaya sistem iki bisa bener.

image010
5
1

Materi & Aplikasi

Penengah Medis

Bahan baku ACF MEFENAMIC saka lemah 60Mesh dadi D90 <5.56um

ECONAZOLE NITRATE bahan baku saka lemah 60Mesh dadi D90 <6um

Bubuk Panganan

Bahan baku MANGO POWDER saka lemah 70Mesh dadi D90 <10um (cocog kanggo panganan sing sensitif panas.)

TEPUNG TEA bahan baku saka lemah 50Mesh dadi D90 <10um

4
5
3
3

Umume digunakake ing Industri Farmasi, Pangan, lan Kosmetik.

6

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita