Sugeng rawuh ing situs web!

Panganggone Khusus Pabrik Jet-amben Fluidisasi Ing Bahan Kasar Atas

Katrangan singkat:

Pabrik Jet Fluidized-bed sejatine minangka piranti sing nggunakake aliran udara kanthi kecepatan tinggi kanggo nindakake pulverizing superfine tipe garing. Didhukung dening udara sing dikompres, bahan mentah digawe cepet nyebrang patang nozel supaya kena pengaruh lan digiling hawa sing mili munggah menyang zona grinding


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Gunakake bahan khusus ing bagean produk kontak kanggo memenuhi syarat grinding produk atose beda.

● Roda klasifikasi keramik utawa SiO utawa Carborundum supaya cocog karo produk atose sing beda sing atose luwih dhuwur tinimbang baja.

● Nempelake lembar keramik ing tembok sisihane pabrik Jet.

● Tempel PU utawa keramik menyang pamisah siklon lan kolektor bledug.

3110

Prinsip Operasional

Sistem penggilingan jet jet kalebu pabrik jet, siklon, filter bag lan draft fan. Udhara sing wis disaring, desiccated lan compressed diuncalake menyang ruangan grinding liwat nozel udara, bahan kasebut saling remuk ing gabungan patang aliran udara jet tekanan tinggi lan pungkasane pulver. Banjur, bahan kasebut bakal diklasifikasikake dadi macem-macem ukuran miturut gaya sentrifugal lan gaya centripetal. Partikel halus sing dikualifikasi diklumpukake karo filter siklon lan tas, dene partikel gedhe banget bakal bali menyang kamar grinding kanggo regrinding.

Cathetan: Konsumsi udara sing dikompresi saka 2 m3 / menit nganti 40 m3 / menit. Kapasitas produksi gumantung karo karakter tartamtu saka materi sampeyan, lan bisa dites ing stasiun uji coba. Data kapasitas produksi lan kaunggulan produk ing sheet iki mung kanggo referensi sampeyan. Bahan sing beda-beda duwe ciri khas, banjur siji model pabrik jet bakal menehi kinerja produksi beda kanggo bahan liyane. Hubungi kula kanggo proposal utawa uji coba teknis sing disesuaikan karo materi sampeyan.

Fitur

1. Lapisan keramik sing tepat, lapisan anti-nyandhang fleksibel saka proses klasifikasi material kanggo njamin kemurnian produk. Cocog banget kanggo produk atose, kayata WC, SiC, SiN, SiO lan sapanunggalane.

2. Ora ana kenaikan suhu: Suhu ora bakal saya mundhak amarga bahan kasebut pulverisasi ing kahanan kerja ekspansi pneumatik lan suhu ing rongga panggilingan tetep normal.

3. Mesthi: Lapisan keramik utawa SiO utawa Carborundum Ditrapake kanggo bahan kanthi Mohs Hardness Kelas 5 ~ 9. efek panggilingan mung kalebu pengaruh lan tabrakan ing antarane pari-parian tinimbang tabrakan ing tembok. njamin ora kontak karo logam sajrone mecah kesucian final sing dhuwur.

4. Kacepetan rodha dikontrol dening konverter, ukuran partikel bisa diatur kanthi bebas. Roda pengelasan misahake bahan kanthi otomatis kanthi aliran udara kanggo ngontrol produk unggas kanthi irit kanthi efisien. Produk bubuk Aluminium stabil lan andal.

Grafik Aliran Pabrik Jet Bed-Fluidisasi

Bagan aliran yaiku proses panggilingan standar, lan bisa diatur kanggo pelanggan.

8

Sistem Kontrol PLC

Sistem kasebut nggunakake kontrol layar tutul sing cerdas, gampang operasi lan kontrol sing akurat.

image010
5

Sampel Aplikasi

4

Layanan Proyek

Teknik Tanaman
Desain tanduran
Ngawasi proses, kontrol lan otomatis
Pangembangan perangkat lunak lan program aplikasi wektu nyata
Teknik
Pabrik mesin

Manajemen Proyek
Perencanaan proyek
Pengawasan lan manajemen situs konstruksi
Instalasi lan tes sistem instrumentasi lan kontrol
Komisioner mesin lan tanduran
Latihan pegawe
Dhukungan sajrone produksi

Definisi Proyek
Kelayakan lan panelitian konsep
Perhitungan biaya lan bathi
Perencanaan wektu lan sumber daya
Solusi turnkey, solusi upgrade tanduran lan modernisasi

Desain Proyek
Insinyur sing bisa dingerteni
Nggunakake teknologi paling anyar
Nggunakake pengetahuan sing dipikolehi saka atusan aplikasi ing industri apa wae
Keahlian pengaruh saka para insinyur lan mitra sing berpengalaman

Hubungi Kita

6

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita