Sugeng rawuh ing situs web!

Millness Material Hardness Tinggi

Katrangan singkat:

Pabrik Jet Fluidized-bed sejatine minangka piranti sing nggunakake aliran udara kanthi kecepatan tinggi kanggo nindakake pulverizing superfine tipe garing. Didhukung dening udara sing dikompres, bahan mentah digawe cepet nyebrang patang nozel supaya kena pengaruh lan digiling hawa sing mili munggah menyang zona grinding


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Prinsip Operasional

Pabrik Jet Fluidized-bed sejatine minangka piranti sing nggunakake aliran udara kanthi kecepatan tinggi kanggo nindakake pulverizing superfine tipe garing. Didhukung dening udara sing dikompres, bahan mentah digawe cepet nyebrang patang nozel sing bakal kena pengaruh lan digiling hawa sing mili munggah menyang zona grinding, dipengaruhi karo gaya sentrifugal lan aliran udara, bubuk nganti rodha grading bakal dipisahake lan dikumpulake partikel yaiku, kekuatan sentrifugal sing luwih kuat yaiku; Partikel alus sing memenuhi persyaratan ukuran bakal mlebu roda grader lan mili menyang pemisah siklon lan dikumpulake dening kolektor.); bubuk liyane muter maneh menyang ruangan panggilingan kanggo proses panggilingan luwih lanjut.

Cathetan:Konsumsi udara sing dikompresi saka 2 m3 / menit nganti 40 m3 / menit. Kapasitas produksi gumantung karo karakter tartamtu saka materi sampeyan, lan bisa dites ing stasiun uji coba. Data kapasitas produksi lan kaunggulan produk ing sheet iki mung kanggo referensi sampeyan. Bahan sing beda-beda duwe ciri khas, banjur siji model pabrik jet bakal menehi kinerja produksi beda kanggo bahan liyane. Hubungi kula kanggo proposal utawa uji coba teknis sing disesuaikan karo materi sampeyan.

1
2

Fitur

1. Lapisan keramik sing tepat, 100% ngilangi polusi zat besi saka proses klasifikasi material kanggo njamin kemurnian produk. Cocog banget kanggo syarat konten wesi saka bahan elektronik, kayata asam tinggi kobalt, asam mangan lithium, fosfat zat besi lithium, Bahan Ternary, lithium carbonate lan asam nikel lithium nikel lan kobalt dll.

2. Ora ana kenaikan suhu: Suhu ora bakal saya mundhak amarga bahan kasebut pulverisasi ing kahanan kerja ekspansi pneumatik lan suhu ing rongga panggilingan tetep normal.

3. Mesthi: Ditrapake kanggo bahan kanthi Mohs Hardness ing ngisor Kelas 9. amarga efek panggilingan mung nyebabake pengaruh lan tabrakan ing antarane biji-bijian tinimbang tabrakan ing tembok.

Grafik Aliran Pabrik Jet Bed-Fluidisasi

Bagan aliran yaiku proses panggilingan standar, lan bisa diatur kanggo pelanggan.

4
image010

Sistem Kontrol PLC

Sistem kasebut nggunakake kontrol layar tutul sing cerdas, gampang operasi lan kontrol sing akurat.

5

Hubungi Kita

6

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita