Sugeng rawuh ing situs web!

Mill Mill amben Fluidisasi jinis populer

Katrangan singkat:

Ora ana kenaikan suhu: suhu ora bakal saya mundhak amarga bahan-bahan kasebut pulver ing kahanan ekspansi pneumatik lan suhu ing rongga panggilingan tetep normal.


Detail Produk

Video

Tag Produk

Katrangan Produk

Kita minangka pabrikan kanggo mesin pamroses bubuk.

Luwih penting, kita nyedhiyakake desain mesin, teknik, sistem kontrol sing disesuaikan kanggo memenuhi persyaratan produksi klien. Kita minangka pemasok proyek.

Kita nyedhiyakake solusi kanggo ngolah bubuk.

Prinsip Operasional

Pabrik Jet Fluidized-bed sejatine minangka piranti sing nggunakake aliran udara kanthi kecepatan tinggi kanggo nindakake pulverizing superfine tipe garing. Didhukung dening udara sing dikompres, bahan mentah digawe cepet nyebrang patang nozel sing bakal kena pengaruh lan digiling hawa sing mili munggah menyang zona grinding, dipengaruhi karo gaya sentrifugal lan aliran udara, bubuk nganti rodha grading bakal dipisahake lan dikumpulake partikel yaiku, kekuatan sentrifugal sing luwih kuat yaiku; Partikel alus sing memenuhi persyaratan ukuran bakal mlebu roda grader lan mili menyang pemisah siklon lan dikumpulake dening kolektor.); bubuk liyane muter maneh menyang ruangan panggilingan kanggo proses panggilingan luwih lanjut.

Cathetan:Konsumsi udara sing dikompresi saka 2 m3 / menit nganti 40 m3 / menit. Kapasitas produksi gumantung karo karakter tartamtu saka materi sampeyan, lan bisa dites ing stasiun uji coba. Data kapasitas produksi lan kaunggulan produk ing sheet iki mung kanggo referensi sampeyan. Bahan sing beda-beda duwe ciri khas, banjur siji model pabrik jet bakal menehi kinerja produksi beda kanggo bahan liyane. Hubungi kula kanggo proposal utawa uji coba teknis sing disesuaikan karo materi sampeyan.

Grafik aliran Mill Fluidized Mill Mill

Bagan aliran yaiku proses panggilingan standar, lan bisa diatur kanggo pelanggan.

Tim proyek kita makarya adhedhasar database tes substansial kanthi luwih saka 5000 laporan tes luwih saka 1000 macem-macem bahan saka industri mineral, industri kimia, industri panganan lan pertanian, industri pharma lsp. 

4

Pambuka prosedur tes produk-nyetel kehalusan produk miturut syarat pelanggan

Langkah 1

Langsung miwiti mesin sistem sumber udara.

Langkah 2

Miwiti program PLC. Liwat ngontrol frekuensi roda kelas, ngontrol produk kanthi mutu.

1
2

Langkah 3

 Nambah bahan mentah kanggo mbukak hopper utawa piranti panganan. Kanggo mesin QDF-120 laboratorium, kita bisa nggunakake cara nyedhot udara liwat tekanan negatif kanggo materi panganan; kanggo mesin produksi, feed batch utawa feed bag kasedhiya kanggo memenuhi macem-macem sarat.

3
4

Langkah 4

Ngumpulake produk sing wis rampung miturut cara para pelanggan, Sampeyan bisa langsung nglumpukake produk rampung nganggo ember, utawa nyambung menyang mesin pengepakan.

5
7

Fitur

1. Ora ana kenaikan suhu: suhu ora bakal saya mundhak amarga bahan kasebut pulverisasi ing kahanan kerja ekspansi pneumatik lan suhu ing rongga panggilingan tetep normal.

2. Ora ana kontaminasi: kabeh proses bebas kontaminasi amarga bahan kasebut dipindhah dening aliran udara lan lemah liwat tabrakan lan pengaruh ing antarane awake dhewe tanpa nglibatake media. Mecah mandhiri kanthi lengkap, Dadi Piranti kasebut awet lan kemurnian produk kontras dhuwur. Grinding yaiku ing sistem tertutup, bledug lan gangguan swara, proses produksi sing resik lan ramah lingkungan.

3. Endensi: Ditrapake kanggo bahan kanthi kekerasan mohs ing sangisore kelas 9, amarga efek panggilingan mung nglibatake pengaruh lan tabrakan ing antarane biji-bijian tinimbang tabrakan ing tembok. utamane kanggo bahan kanthi atose dhuwur, kemurnian dhuwur lan nilai tambah dhuwur.

4. Sistem kontrol bobot, presisi tinggi, opsional, stabilitas produk dhuwur.

Desain bukti-bukti bledosan opsional, uga bisa diupdate dadi sistem sirkulasi nitrogen kanggo memenuhi persyaratan pemrosesan grinding ultra-apik saka bahan oksida sing gampang bakar lan bahan bledosan.

5. Ukuran partikel sing kasedhiya D50: 1-25μm. Bentuk partikel sing apik, distribusi ukuran partikel sempit. Rotor klasifikasi presisi tinggi paling dhuwur ing donya kanthi kecepatan garis nganti 80m / s, supaya presisi tinggi kanggo kebutuhan produk. Cepet roda dikontrol dening konverter, ukuran partikel bisa diatur kanthi bebas. Roda pengelasan misahake bahan kanthi otomatis kanthi aliran udara, ora ana partikel kasar. Produk bubuk Aluminium stabil lan andal.

6. Suhu tetep utawa suhu sithik, grinding tanpa medium, utamane cocog kanggo bahan sensitif panas, titik leleh kurang, sugary, sifat molah malih.

7. Tingkat panggunaan energi sing dhuwur, ningkatake aliran material, ningkatake efisiensi skrining bubuk.

8. Bagian utama kayata pelapik bagian njero, roda klasifikasi lan nozel digawe saka keramik kayata oksida aluminium, oksida zirconium utawa karbida silikon, supaya ora kontak karo logam ing saindhenging panggilingan kanggo kemurnian sing paling dhuwur.

9. Sistem kontrol PLC, gampang operasi.

10. Motor bisa disambungake karo sabuk kanggo nambah kacepetan lan ngrampungake masalah motor kecepatan tinggi tanpa merek motor sing kondhang.

Bisa digunakake kanthi seri kanthi klasifikasi multi-tahap kanggo ngasilake produk kanthi macem-macem ukuran sekaligus.

Sistem Kontrol PLC

Sistem kasebut nggunakake kontrol layar tutul sing cerdas, gampang operasi lan kontrol sing akurat.

image010
5

Tuladha Ngalahake

Pabrik pneumatik amben fluida QDF bisa ngremuk bahan khusus ing ngisor iki saliyane kanggo bahan umum.

Bahan atose dhuwur: karbida tungsten, carborundum, aluminium oksida, silikon oksida, silikon nitrida, lsp.

Bahan kemurnian dhuwur: bahan super-conduct, keramik khusus, lsp

Bahan sensitif panas: plastik, obat, toner, bahan organik, lsp.

Produk kami umume digunakake ing industri ing ngisor iki. Saiki Kita duwe pasar diwasa ing bidang kimia Pertanian. Nanging kita ora bakal mandhegani ngupayakake keunggulan lan gampang sinau para pelanggan supaya bisa menehi layanan lan solusi sing luwih apik

Tuladha Aplikasi Sebagean

Hubungi Kita

6

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita