Sugeng rawuh ing situs web!

Sistem Mill Mill WP – Ndhaptar ing Bidang Agrokimia

Katrangan singkat:

Pabrik Jet Fluidized-bed sejatine minangka piranti sing nggunakake aliran udara kanthi kecepatan tinggi kanggo nindakake pulverizing superfine tipe garing. Didhukung dening udara sing dikompres, bahan mentah digawe cepet nyebrang patang nozel supaya kena pengaruh lan digiling hawa sing mili munggah menyang zona grinding


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Pabrik Jet Fluidized-bed sejatine minangka piranti sing Bahane diwenehake menyang mesin utama dening feeder dosis, bahan bubuk mlebu ing area klasifikasi, dheweke saling pengaruh ing ruangan grinding kanthi tumindak gaya sentrifugal saka kacepetan dhuwur roda klasifikasi puteran lan sentripetal saka kipas kipas, bubuk sing wis dikempalake diklumpukake karo filter siklon lan tas, bubuk ukuran gedhe terus dikiling.

Proses lan langkah operasional

Kaping pisanan, feed bahan mentahan saka feeder - transfer bahan menyang 3 m pisanan3mixer kanggo premixing, lan kolektor bledug bakal nglumpukake bledug sajrone proses panganan, banjur 3m kaping pindho3nyimpen campuran bahan campuran, banjur lebokake pabrik jet kanggo panggilingan, ukuran partikel output bisa diatur kanthi nyetel kacepetan puteran sing beda kanggo klasifikasi,. Sawise digiling, materi bakal ditransfer menyang siklon liwat gaya centripetal saka kipas lan kolektor bledug ing sisih ndhuwur 4m pisanan3 mixer, banjur pindhah menyang 4m kapindho3 mixer kanggo campuran sadurunge paket utawa transfer menyang sistem WDG.

Sistem Kontrol PLC

Sistem kasebut nggunakake kontrol layar tutul sing cerdas, gampang operasi lan kontrol sing akurat.

Jet Mill System - Aplikasi kanggo skema aliran Agrochemical

 Sistem WP minangka kombinasi teknologi mill mill sing sampurna, teknologi campuran lan teknologi kontrol cerdas. yaiku produk sing marem kanggo obat omo kanggo multi-campuran lan remix, Kangge, memenuhi panjaluk lingkungan supaya ora ana bledug sajrone proses kasebut.

Kita duwe luwih saka 10 talenta teknis sing wis nindakake desain sistem luwih saka 20 taun ing industri bubuk lan duwe pengalaman pulverizing, mixing, drying, pelletizing, packaging, lan conveying bubuk. ing lini produksi WP Agrochemical / WDG, Kita bisa ngrancang diagram alur miturut syarat klien kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan kanggo macem-macem bahan.

Grafik aliran Jalur WP Mill-bed amben Fluidisasi

4
5

Karakteristik kinerja

1. Proses panggilingan ngetrapake prinsip kerja pabrik jet bed-fluida kanthi efisiensi tinggi, lan distribusi ukuran partikel seragam.

2. Proses mangan yaiku transportasi udara tekanan minus, biaya ditambah kanggo nyegah emanasi bledug.

3. Loro-lorone proses pencampuran pisanan lan pungkasan yaiku nggunakake mixer sekrup dobel utawa blender pita spiral horisontal sing ngasah campurane cukup lan simetris.

4. Outlet produk bisa langsung nyambung menyang mesin pengepakan otomatis.

5. Kabeh sistem dikontrol nganggo kontrol PLC remot. Operasi lan pangopènan sing gampang, operasi peralatan otomatis.

6. Konsumsi energi sing murah: bisa ngirit 30% ~ 40% energi dibandhingake karo pulverizer pneumatik udara liyane.

7. Bisa ditrapake kanggo ngremuk bahan rasio campuran sing angel kanggo bahan remuk lan kental.

Kaluwihan kanggo skema aliran sing beda

A. Model terus-terusanDitrapake kanggo produksi massal (produk sing disaranake QDF-400 kanggo industri agrochemical)

1

Kaluwihan:

1. Sambungan garis pipis antarane kolektor bledug lan stopkontak produk rampung nyegah bocor bledug, ora ana bungkus debu lan uga kontaminasi.

2. Mixer sekrup tikel duwe desain pengaduk lan sekrup sing dawa, sing ora bisa nyampur kabeh bahan saka aksi revolusi lan rotasi.

B. Model terus-terusan, Diterapake kanggo produksi massal (QDF-400 Desain mixer pita spiral horisontal)

2

Kaluwihan:

1. Hopper bahan mentah duwe desain rod campuran, lan sekrup cukup dawa nganti sisih ngisor supaya aliran material tetep lancar.

2. Keuntungan mixer pita spiral horisontal: Luwih gampang nggawe produk tartamtu sing kudu nambah bahan kimia adjuvan utawa liyane ing produk rampung. Lan campuran iku luwih apik lan akurat tinimbang mixer sekrup kembar. dhuwure awak luwih murah tinimbang mixer sekrup Twin, gampang dipasang.

C. Model kontinyu , Ditrapake kanggo produksi massal (desain mixer sekrup Kembar QDF-600)

3

Kaluwihan:

Proses pencampuran pertama lan pungkasan nggunakake agitator sekrup dobel sing mesthekake yen dicampur cukup lan simetris. Desain kerucut supaya bahan tetep lancar.

D. Model sing disederhanakake, Ditrapake kanggo produksi batch (mode panganan ndhuwur QDF-400)

4

Kauntungan: Pemisah siklon lan kolektor Debu: Tambahake meter geter ing bagean kerucut supaya ora akumulasi bahan.

E. Model sing disederhanakake, Diaplikasi kanggo produksi batch (mode QDF-400 Ngisor)

5

Kauntungan: Pemisah siklon: Tambahake separator siklon maneh sawise feeder kanggo nyebar arah aliran bahan baku lan supaya ora akumulasi bahan.

1

Kasus Teknik sing Gegandhengan

2

Pabrik Pertanian Pakistan, Pecahida pestisida lan Herbisida, Setunggal lini produksi QDF-400 WP terus-terusan, Kapasitas produksi 400kg / jam, Ukuran partikel D90: 45μm

3

Pabrik pertanian Burma, Pupukida pestisida lan Herbisida, Setunggal lini produksi QDF-400 WP sing disederhanakake, Kapasitas produksi 400kg / jam, Ukuran partikel D90: 30μm

5

Pabrik Pertanian Pakistan, Pecahida pestisida lan Herbisida, Setunggal lini produksi QDF-400 WP terus-terusan, Kapasitas produksi 400kg / jam, Ukuran partikel D90: 45μm

4

Pabrik Pertanian Mesir, bubuk bubuk Pestisida lan Herbisida, Salah set lini produksi terus-terusan QDF-400 WP, Kapasitas produksi 400kg / jam, Ukuran partikel D90: 20μm

Tuladha Aplikasi Sebagean

6

Foto Pameran

Keuntungan Kita

1. Gawe solusi lan tata letak sing optimal miturut bahan baku lan panyuwunan kapasitas klien.
2. Gawe pesenan kanggo ngirim saka pabrik Kunshan Qiangdi menyang pabrik klien.
3. Nyedhiyakake instalasi lan komisioning, pelatihan ing situs kanggo klien.
4. Nyedhiyakake manual Inggris kanggo kabeh mesin garis menyang klien.
5. Garansi peralatan lan layanan purna jual seumur hidup.
6. Kita bisa nyoba materi ing peralatan kanthi gratis.

Layanan Kita

Pra-layanan:
Tumindak minangka penasihat lan asisten klien sing apik supaya bisa ngasilake investasi sing akeh lan murah.
1. Kenalake produk menyang pelanggan kanthi rinci, wangsuli pitakon sing diajokake dening pelanggan kanthi tliti;
2. Nggawe rencana pilihan miturut kabutuhan lan persyaratan khusus pangguna ing macem-macem sektor;
3. Dhukungan tes sampel.
4. Deleng Pabrik kita.

Layanan sale:
1. Priksa produk kanthi kualitas lan pra-komisioning sadurunge dikirim;

2. Ngirim wektu tepat;
3. Nyedhiyakake set lengkap dokumen minangka syarat pelanggan.

Layanan sawise didol:
Nyedhiyakake layanan kanggo nimbang kuwatir klien.
1. Insinyur kasedhiya kanggo mesin layanan ing jaban rangkah.
2. Nyedhiyakake garansi 12 wulan sawise barang teka.
3. Mbantu klien supaya siyap kanggo skema konstruksi pertama;
4. Instal lan debug peralatan;
5. Latih operator baris pertama;
6. Priksa peralatan;
7. Prakarsa kanggo ngrampungake masalah kanthi cepet;
8. Nyedhiyakake dhukungan teknis;
9. Nggawe hubungan jangka panjang lan grapyak.

FAQ

1. T: Kepiye aku bisa ngandelake kualitas sampeyan?
Wangsulan: 
1). Kabeh mesin dites kanthi sukses ing bengkel QiangDi sadurunge dikirim. 
2). Kita nyuplai garansi setaun kanggo kabeh peralatan lan layanan purna jual seumur hidup.
3). Kita bisa nyoba bahan ing peralatan sadurunge nggawe pesanan, kanggo njamin peralatan sing cocog karo proyek sampeyan.
4). Insinyur kita bakal pindhah menyang pabrik sampeyan kanggo nginstal lan debug peralatan kasebut, dheweke ora bakal bali nganti peralatan kasebut bisa ngasilake produk sing berkualitas.

2. P: Apa kaunggulan sampeyan mbandhingake karo pemasok liyane?
Wangsulan: 
1). Insinyur profesional kita bisa nggawe solusi sing paling cocog adhedhasar jinis bahan baku, kapasitas lan kebutuhan liyane.
2). Qiangdi duwe akeh insinyur riset lan pengembangan teknologi kanthi pengalaman luwih saka 20 taun, kemampuan R&D kita kuwat banget, bisa ngembangake 5-10 teknologi anyar saben taun.
3). Kita duwe akeh pelanggan raksasa ing bidang Agrokimia, Bahan Anyar, Farmasi ing saindenging jagad ,.

3. P: Layanan apa sing bisa diwenehake kanggo instalasi mesin lan uji coba? Apa kabijakan babar pisan kita?
Wangsulan: Kita ngirim insinyur menyang situs proyek klien lan nawakake instruksi teknis lan pengawasan teknis sajrone instalasi mesin, komisioning lan uji coba. Kita nawakake garansi 12 wulan sawise instalasi utawa 18 wulan sawise pangiriman.
- Kita nawakake layanan umur kanggo produk mesin sawise dikirim, lan bakal ngetutake status mesin karo klien sawise instalasi mesin sing sukses ing pabrik klien.

4. P: Kepiye nglatih staf babagan operasi lan perawatan?
Wangsulan: Kita bakal nyedhiyakake saben gambar instruksional teknis rinci kanggo mulang supaya bisa diopeni lan diopeni. Kajaba iku, para insinyur kanggo majelis pandhuan bakal mulang para staf ing situs kasebut.

5. P: Apa syarat pengiriman sing sampeyan tawakake?
Wangsulan: Kita bisa nawakake FOB, CIF, CFR lsp adhedhasar panjaluk sampeyan.

6. P: Apa syarat pembayaran sing sampeyan lakoni?
Wangsulan: T / T, LC nalika ndeleng lsp.

7. Perusahaan sampeyan dununge ing endi? Kepiye cara aku bisa mrana?
Wangsulan: Perusahaan kita dununge ing kutha Kunshan, Provinsi Jiangsu, China, iku kutha paling cedhak karo Shanghai. Sampeyan bisa langsung mabur menyang bandara Shanghai. Kita bisa njupuk sampeyan ing bandara utawa stasiun sepur lsp.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita