Sugeng rawuh ing situs web!

Industri Baterai Lan Bahan Kimia Liyane Gunakake Pabrik Jet Bed-Fluidisasi

Katrangan singkat:

Pabrik Jet Fluidized-bed sejatine minangka piranti sing nggunakake aliran udara kanthi kecepatan tinggi kanggo nindakake pulverizing superfine tipe garing. Didhukung dening udara sing dikompres, bahan mentah digawe cepet nyebrang patang nozel supaya kena pengaruh lan digiling hawa sing mili munggah menyang zona grinding


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Pabrik pneumatik amben terfluida minangka peralatan sing digunakake kanggo ngremuk bahan garing kanggo bubuk bubuk, kanthi struktur dhasar kaya ing ngisor iki:

Produk kasebut minangka pulverizer amben cairan kanthi udara kompresi minangka media penghancuran. Awak pabrik dipérang dadi 3 bagean, yaiku area remuk, area transmisi lan area grading. Area Grading diwenehake kanthi rodha grading, lan kecepetan bisa diatur karo konverter. Ruangan remuk kasusun saka nozel, feeder, lsp. Cakram pasokan sirine cincin ing sanjabane tabung remuk dihubungake karo nozel remuk.

Prinsip Operasional

Bahan kasebut mlebu kamar ngremukake liwat feeder material. Nozel udara komprèsi menyang kamar ngremuk kanthi kecepatan dhuwur liwat papat nozel ngremukake sing khusus. Materi kasebut entuk akselerasi ing aliran jetting ultrasonik lan bola-bali nyebabake lan tabrakan ing titik konvergensi tengah kamar ngremuk nganti remuk. Bahan sing remuk kasebut mlebu ing ruang kelas kanthi munggah. Amarga rodha biji muter kanthi kacepetan dhuwur, nalika bahan munggah, partikel-partikel kasebut ana ing sangisore kekuwatan sentrifugal sing digawe saka rotary grading uga gaya centripetal sing digawe saka viskositas aliran udara. Nalika partikel kasebut ana ing sangisore pasukan sentrifugal sing luwih gedhe tinimbang gaya centripetal, partikel kasar kanthi diameter luwih gedhe tinimbang partikel gradasi sing dibutuhake ora bakal mlebu kamar njero rodha grading lan bakal bali menyang ruang remuk sing bakal diremuk. Partikel alus sing selaras karo diameter partikel sing dibutuhake bakal mlebu ing rodha grader lan mili menyang separator siklon ing ruangan utama rodhane kanthi aliran udara lan dikumpulake dening kolektor. Hawa saring diluncurake saka alat pengukur udara sawise perawatan tas saring.

Pulverizer pneumatik kasusun saka kompresor udara, remorer minyak, tangki bensin, pengering pembekuan, filter udara, pulverizer pneumatik amben fluida, pemisah siklon, kolektor, ambegan udara lan liya-liyane.

Fitur Kinerja

Detil nuduhake

Tempel keramik lan lapisan PU ing bagean mecah kabeh sing ngubungi produk kanggo ngindhari besi wesi nyebabake efek produk terminal sing ora valid.

1. Lapisan keramik sing tepat, 100% ngilangi polusi zat besi saka proses klasifikasi material kanggo njamin kemurnian produk. Cocog banget kanggo syarat konten wesi saka bahan elektronik, kayata asam tinggi kobalt, asam mangan lithium, fosfat zat besi lithium, Bahan Ternary, lithium carbonate lan asam nikel lithium nikel lan kobalt dll.

2. Ora ana kenaikan suhu: Suhu ora bakal saya mundhak amarga bahan kasebut pulverisasi ing kahanan kerja ekspansi pneumatik lan suhu ing rongga panggilingan tetep normal.

3. Mesthi: Ditrapake kanggo bahan kanthi Mohs Hardness ing ngisor Kelas 9. amarga efek panggilingan mung nyebabake pengaruh lan tabrakan ing antarane biji-bijian tinimbang tabrakan ing tembok.

4. Efisiensi energi: Ngirit 30% -40% dibandhingake karo pulverizer pneumatik udara liyane.

5. Gas inert bisa digunakake minangka media kanggo panggilingan bahan sing gampang kobong lan iso njeblug.

6. Kabeh sistem remuk, bledug kurang, swara kurang, proses produksi resik lan perlindungan lingkungan.

7. Sistem kasebut nggunakake kontrol layar tutul sing cerdas, gampang operasi lan kontrol sing akurat.

8. Struktur kompak: kamar mesin utama nyipta sirkuit nutup kanggo ngremuk.

Grafik aliran Mill Fluidized Mill Mill

Bagan aliran yaiku proses panggilingan standar, lan bisa diatur kanggo pelanggan.

1

Parameter teknis

model

QDF-120

QDF-200

QDF-300

QDF-400

QDF-600

QDF-800

Tekanan kerja (Mpa)

0,75 ~ 0,85

0,75 ~ 0,85

0,75 ~ 0,85

0,75 ~ 0,85

0,75 ~ 0,85

0,75 ~ 0,85

Konsumsi udara (m3/ min)

2

3

6

10

20

40

Diameter bahan panganan (bolong)

100 ~ 325

100 ~ 325

100 ~ 325

100 ~ 325

100 ~ 325

100 ~ 325

Mutu ngremuk (d97μm)

0,5 ~ 80

0,5 ~ 80

0,5 ~ 80

0,5 ~ 80

0,5 ~ 80

0,5 ~ 80

Kapasitas (kg / jam)

0,5 ~ 15

10 ~ 120

50 ~ 260

80 ~ 450

200 ~ 600

400 ~ 1500

Daya sing dipasang (kw)

20

40

57

88

176

349

Materi & Aplikasi

1
2

Sampel Aplikasi

Materi

Jinis

Diameter partikel panganan

Diameter partikel sing dibuwang

Outputkg / h

Konsumsi udara (m3/ min)

Cerium oksida

QDF300

400 (Bolong)

d97, 4,69μm

30

6

Retardant semangat

QDF300

400 (Bolong)

d97, 8,04μm

10

6

Kromium

QDF300

150 (Bolong)

d97, 4,50μm

25

6

Phrophyllite

QDF300

150 (Bolong)

d97, 7.30μm

80

6

Spinel

QDF300

300 (Bolong)

d97, 4,78μm

25

6

Talcum

QDF400

325 (Bolong)

d97, 10μm

180

10

Talcum

QDF600

325 (Bolong)

d97, 10μm

500

20

Talcum

QDF800

325 (Bolong)

d97, 10μm

1200

40

Talcum

QDF800

325 (Bolong)

d97, 4,8μm

260

40

Kalsium

QDF400

325 (Bolong)

d50, 2,50μm

116

10

Kalsium

QDF600

325 (Bolong)

d50, 2,50μm

260

20

Magnesium

QDF400

325 (Bolong)

d50, 2,04μm

160

10

Alumina

QDF400

150 (Bolong)

d97, 2,07μm

30

10

Kekuwatan mutiara

QDF400

300 (Bolong)

d97, 6.10μm

145

10

Kuarsa

QDF400

200 (Bolong)

d50, 3,19μm

60

10

Barite

QDF400

325 (Bolong)

d50, 1,45μm

180

10

Agen umpluk

QDF400

d50, 11,52μm

d50, 1,70μm

61

10

Lemah kaolin

QDF600

400 (Bolong)

d50, 2,02μm

135

20

Lithium

QDF400

200 (Bolong)

d50, 1,30μm

60

10

Kirara

QDF600

400 (Bolong)

d50, 3,34μm

180

20

PBDE

QDF400

325 (Bolong)

d97, 3,50μm

150

10

AGR

QDF400

500 (Bolong)

d97, 3,65μm

250

10

Grafit

QDF600

d50, 3,87μm

d50, 1,19μm

700

20

Grafit

QDF600

d50, 3,87μm

d50, 1,00μm

390

20

Grafit

QDF600

d50, 3,87μm

d50, 0,79μm

290

20

Grafit

QDF600

d50, 3,87μm

d50, 0,66μm

90

20

Cekung-cembung

QDF800

300 (Bolong)

d97, 10μm

1000

40

Silikon ireng

QDF800

60 (Bolong)

400 (Bolong)

1000

40


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita