Sugeng rawuh ing situs web!

QDF-400 WP Sistem Produksi Terus-terusan Pabrik Jet Kanthi 400kg

Katrangan singkat:

Kaping pisanan, feed bahan mentahan saka feeder - transfer bahan menyang 3 m3mixer pisanan kanggo premixing, lan kolektor bledug bakal nglumpukake bledug sajrone proses pakan, banjur campuran campuran hopper 3m3, banjur lebokake pabrik jet kanggo panggilingan


Detail Produk

Video

Tag Produk

Baris WP Paling populer ing sistem produksi terus-terusan Pakistan-QDF-400 kaya ing ngisor iki diagram lan foto Flow

Proses lan langkah operasional

Kaping pisanan, feed bahan mentahan saka feeder - transfer bahan menyang 3 m pisanan3mixer kanggo premixing, lan kolektor bledug bakal nglumpukake bledug sajrone proses panganan, banjur 3m3nyimpen bahan campuran hopper, banjur lebokake pabrik jet kanggo panggilingan, ukuran partikel output bisa diatur kanthi nyetel kacepetan puteran sing beda kanggo klasifikasi,. Sawise digiling, materi bakal ditransfer menyang siklon liwat gaya centripetal saka kipas lan kolektor bledug ing sisih ndhuwur 4m pisanan3 mixer, banjur pindhah menyang 4m kapindho3 mixer pita horisontal kanggo dicampur sadurunge dikemas utawa ditransfer menyang sistem WDG.

Karakteristik kinerja

1. Proses panggilingan ngetrapake prinsip kerja pabrik jet bed-fluida kanthi efisiensi tinggi, lan distribusi ukuran partikel seragam.

2. Proses mangan yaiku transportasi udara tekanan minus, biaya ditambah kanggo nyegah emanasi bledug.

3. Loro-lorone proses pencampuran pisanan lan pungkasan yaiku nggunakake mixer sekrup dobel utawa blender pita spiral horisontal sing ngasah campurane cukup lan simetris.

4. Outlet produk bisa langsung nyambung menyang mesin pengepakan otomatis.

5. Kabeh sistem dikontrol nganggo kontrol PLC remot. Operasi lan pangopènan sing gampang, operasi peralatan otomatis.

6. Konsumsi energi sing murah: bisa ngirit 30% ~ 40% energi dibandhingake karo pulverizer pneumatik udara liyane.

7. Bisa ditrapake kanggo ngremuk bahan rasio campuran sing angel kanggo bahan remuk lan kental.

Rincian pambuka kanggo kabeh baris WP

Sistem sumber udara- kompresor udara, remover minyak, tangki panyimpenan udara, pengering pembekuan udara, filter sing pas.

1

Kompresor udara

Prinsip Kerja

Kompresor digunakake kanggo ngompres udara, tataran siji, disuntik minyak lan didhukung nganggo motor, sing kalebu pungkasan hawa, motor, pemisah minyak / gas, adhem minyak, adhem udara, kipas (kanggo jinis sing adhem mung), jebakan kelembapan, kabinet kontrol listrik, pipa gas, pipa minyak lan pipa banyu (mung kanggo jinis sing adhem banyu), sistem regulasi. Ana sepasang rotor konjugasi ing njero casing. Rotor lanang duwe 4 untu, rotor wadon duwe 6 untu. Rotor wanita disusul rotor lanang kanthi kecepatan dhuwur. Kanthi pamindhahan untu luwih sithik ing antarane 2 rotor, hawa saka saring inlet lan minyak pelincir saka casing bakal dikompres kanthi bertahap. Nalika pamindhahan untu lurus menyang port outlet, campuran udara / minyak sing dikompres mili saka plabuhan outlet, banjur mili menyang pemisah minyak / gas kanggo misah minyak karo udhara. Sabanjure, aliran udara liwat katup tekanan minimal, adhem udara lan jebakan kelembapan, pungkasane menyang pipa pangiriman udara. Lenga kapisah ngeculake ing sisih ngisor pamisah, banjur mili menyang adhem minyak, saringan minyak lan pungkasane pungkasan kanggo panggunaan daur ulang kanthi asil tekanan diferensial.

Freeze pengering

1

Prinsip Kerja
Udhara panas lan lembab lan adhem kanggo mlebu penukar panas sing wis digawe adhem (penguapan metu saka udara sing dikompresi adhem dadi pertukaran panas) kanggo nyuda beban ing penguap, nalika dadi panas hawa sing dikompres sing dibuwang saka kadhemen, adoh saka jenuh Banjur mlebu penguap banjur digawe adhem nganti 12 ℃ ing ngisor iki, ngetik maneh pamisah bakal diendheg nalika proses pendinginan banyu wis diisolasi, pembuangan piranti sub-Shui gunung. Metu saka hawa adhem sing garing kanthi panas sing dipancarake dening exchanger panas sing wis adhem. 

Tangki Panyimpenan Udara

2

Prinsip Kerja 

tank panyimpenan udara (pressure pressure), uga dikenal minangka tank panyimpenan udara sing dikompres, yaiku prau tekanan sing digunakake khusus kanggo nyimpen hawa kompres. Iki umume digunakake kanggo nyimpen buffer gas, lan muter tekanan sistem, supaya ora kakehan mbukak lan mbongkar kompresor udara lan ngilangi banyu cair. Tangki panyimpenan gas umume kalebu awak silinder, endhas, flange, nozel, elemen segel lan dhukungan lan bagean lan komponen liyane. Kajaba iku, uga dilengkapi katup pengaman, pengukur tekanan, katup pembuangan, lan aksesoris liyane kanggo ngrampungake peran proses produksi sing beda.

3
4

Bagéan utama-jet pabrik lan campuran & sistem koleksi bledug

Produk kasebut minangka pulverizer amben cairan kanthi udara kompresi minangka media penghancuran. Awak pabrik dipérang dadi 3 bagean, yaiku area remuk, area transmisi lan area grading. Area Grading diwenehake kanthi rodha grading, lan kecepetan bisa diatur karo konverter. Kamar ngremuk kalebu nozel, feeder, lsp. Cakram pasokan udara dering ing sanjabane tabung ngremuk disambungake karo nozel ngremuk.

Pabrik jet- ing tumindak gaya sentrifugal saka rodha klasifikasi lan gaya centripetal saka kipas angin, bahan kasebut dadi kasur cairan ing njero pabrik jet. saengga entuk bubuk bubuk sing beda-beda.

Sistem Kontrol PLC- Sistem kasebut nggunakake kontrol layar tutul sing cerdas, gampang operasi lan kontrol sing akurat. Sistem iki nggunakake mode kontrol layar tutul PLC + majeng, layar tutul minangka terminal operasi sistem iki, mula penting banget. Kanggo nangkep kabeh fungsi tombol ing layar tutul kanthi bener supaya sistem iki bisa bener.

Pakani Ndhuwur-Flexible disambungake menyang kolektor bledug kanggo ngindhari bocor bledug, kasedhiya kanggo panganan kontinu.

7

Pemisah siklon lan kolektor bledug–Produk nglumpukake lan nglumpukake bledug nyebar arah aliran bahan mentah lan aja nganti akumulasi materi. Mesthekake daur ulang bledug ing proses produksi kanggo nyukupi kebutuhan perlindungan lingkungan produksi bersih lan emisi knalpot.

8

Adonan sekrup kembar -duwe desain pengaduk lan sekrup sing dawa, sing ora bisa nyampur kabeh saka tumindak revolusi lan rotasi.

9

Prinsip kerja

Mixer sekrup kembar nggabungake campuran bubuk, granula lan cairan. Rotasi mixer sekrup kembar dirampungake karo sekumpulan motor lan reduksi sikloid. Kanthi nyampur asimetris kanthi rong ngawut-awut, kisaran aduk bakal ditambahi lan aduk luwih cepet. Mesin campuran dipromosikake kanthi rong spiral asimetri kanthi rotasi kanthi cepet, mbentuk rong kolom spiral non-simetris sing mili munggah saka tembok silinder. Nguripake lengen sing digawe dening orbit spiral, nggawe bahan spiral kanthi level beda dadi kandang ing amplop, bagean dislokasi saka bahan sing dipromosekake, bagean liyane saka bahan sing dibuwang sekrup, supaya bisa entuk bahan bantalan bunder sing terus dianyari.

Mixer pita spiral horisontal-Luwih gampang nggawe produk tartamtu sing kudu nambah bahan kimia adjuvan utawa liyane ing produk sing wis rampung. Lan campuran iku luwih apik lan akurat tinimbang mixer sekrup kembar. dhuwure awak luwih murah tinimbang mixer sekrup Twin, gampang dipasang.

10

Prinsip kerja:
Mixer pita dobel horisontal kalebu tank horisontal U, tutup ndhuwur kanthi bukaan (utawa tanpa), poros tunggal dilengkapi agitator campuran pita dobel, unit transmisi, bingkai dhukungan, elemen panyegelan, struktur debit lan liya-liyane. Blade pita mesthi rong lapisan. Pita lapisan njaba nggawe bahan saka rong ujung nganti tengah lan pita lapisan njero nggawe bahan nyebar saka tengah nganti rong ujung. Bahan mbentuk pusaran sajrone gerakan bola-bali lan campuran homogen. 

Bagean liyane –Draf penggemar lan scrubber Banyu

1

Penggemar kipas- Nggawe kabeh sistem WP kanthi tekanan negatif kanthi kekuwatan sentrifugal saka kipas konsep, saengga drive materi kanggo ngremuk lan ngeculake gas buang saka sistem grinding.

Scrubber banyu- luwih murah tinimbang bubuk 0,5um ing scrubber banyu lan diserap lapisan film banyu, dibuwang bareng karo kerucut ngisor aliran banyu. kanggo ngindhari lingkungan polusi debu.

Gas sing ngemot lebu dilebokake ing sadawane arah tangensial saka sisih ngisor silinder lan muter munggah. Partikel bledug dipisahake kanthi gaya sentrifugal lan dibuwang ing tembok njero silinder. Dheweke diserap dening lapisan film banyu sing mili ing tembok njero silinder lan dibuwang liwat outlet debu bebarengan karo kerucut ngisor aliran banyu. Film banyu digawe dening sawetara nozel sing disusun ing sisih ndhuwur silinder kanggo nyemprotake banyu kanthi tangen ing tembok piranti. Kanthi cara iki, tembok silinder njero ditutupi karo film banyu sing lancip banget kanggo muter mudhun kanggo nggayuh efek pembuangan debu.

Suku cadang

Rodha klasifikasi

Katup magnetik

Nozel

Katup tutup

Outlet

4

Tas Filter


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita