Sugeng rawuh ing situs web!
  • Jet Mill WP System–Apply to Agrochemical Field

    Sistem Mill Mill WP – Ndhaptar ing Bidang Agrokimia

    Pabrik Jet Fluidized-bed sejatine minangka piranti sing nggunakake aliran udara kanthi kecepatan tinggi kanggo nindakake pulverizing superfine tipe garing. Didhukung dening udara sing dikompres, bahan mentah digawe cepet nyebrang patang nozel supaya kena pengaruh lan digiling hawa sing mili munggah menyang zona grinding
  • WP-WDG System–Apply To Agrochemical Field

    Sistem WP-WDG – Ndhaptar ing Bidang Agrokimia

    Pabrik Jet Fluidized-bed sejatine minangka piranti sing nggunakake aliran udara kanthi kecepatan tinggi kanggo nindakake pulverizing superfine tipe garing. Didhukung dening udara sing dikompres, bahan mentah digawe cepet nyebrang patang nozel supaya kena pengaruh lan digiling hawa sing mili munggah menyang zona grinding, kena pengaruh
  • Popular type Fluidized-bed Jet Mill

    Mill Mill amben Fluidisasi jinis populer

    Ora ana kenaikan suhu: suhu ora bakal saya mundhak amarga bahan-bahan kasebut pulver ing kahanan ekspansi pneumatik lan suhu ing rongga panggilingan tetep normal.
  • GMP FDA Fluidized-bed Jet Mill

    Pabrik Jet Fluidisasi GMP FDA

    Pabrik Jet Fluidized-bed sejatine minangka piranti sing nggunakake aliran udara kanthi kecepatan tinggi kanggo nindakake pulverizing superfine tipe garing. Didhukung dening udara sing dikompres, bahan mentah digawe cepet nyebrang patang nozel supaya kena pengaruh lan digiling hawa sing mili munggah menyang zona grinding
  • Special Use Of Fluidized-bed Jet Mill In High Hardness Materials

    Panganggone Khusus Pabrik Jet-amben Fluidisasi Ing Bahan Kasar Atas

    Pabrik Jet Fluidized-bed sejatine minangka piranti sing nggunakake aliran udara kanthi kecepatan tinggi kanggo nindakake pulverizing superfine tipe garing. Didhukung dening udara sing dikompres, bahan mentah digawe cepet nyebrang patang nozel supaya kena pengaruh lan digiling hawa sing mili munggah menyang zona grinding
  • Battery Industry And Other Chemical Material Use Fluidized-bed Jet Mill

    Industri Baterai Lan Bahan Kimia Liyane Gunakake Pabrik Jet Bed-Fluidisasi

    Pabrik Jet Fluidized-bed sejatine minangka piranti sing nggunakake aliran udara kanthi kecepatan tinggi kanggo nindakake pulverizing superfine tipe garing. Didhukung dening udara sing dikompres, bahan mentah digawe cepet nyebrang patang nozel supaya kena pengaruh lan digiling hawa sing mili munggah menyang zona grinding
  • Nitrogen Protection Jet Mill System For Special Material

    Sistem Pabrik Jet Proteksi Nitrogen Kanggo Bahan Khusus

    Sistem pabrik jet proteksi Nitrogen nggunakake gas Nitrogen minangka media kanggo penambangan pneumatik kanggo nindakake pulverisasi superfine proses garing.
  • High Hardness Materials Jet Mill

    Millness Material Hardness Tinggi

    Pabrik Jet Fluidized-bed sejatine minangka piranti sing nggunakake aliran udara kanthi kecepatan tinggi kanggo nindakake pulverizing superfine tipe garing. Didhukung dening udara sing dikompres, bahan mentah digawe cepet nyebrang patang nozel supaya kena pengaruh lan digiling hawa sing mili munggah menyang zona grinding
  • QDF-400 WP Continuous Production System Of Jet Mill For 400kg

    QDF-400 WP Sistem Produksi Terus-terusan Pabrik Jet Kanthi 400kg

    Kaping pisanan, feed bahan mentahan saka feeder - transfer bahan menyang 3 m3mixer pisanan kanggo premixing, lan kolektor bledug bakal nglumpukake bledug sajrone proses pakan, banjur campuran campuran hopper 3m3, banjur lebokake pabrik jet kanggo panggilingan